Söndag

Inte känns det då som söndag idag, snare tisdag så det lär ju bli en låång så nästa vecka lär bli lååång. Om två timmar ska jag börja bege mig till praktiken, kändes inte allt för kul med tanke på vädret men får väl hoppas att det inte är så kallt åtminstonde. Ikväll blir det hem till pappa igen, inga komentarer om det..


280209

Är nu på sjukhuset hos Peter, ska snart stänga av datorn och göra mig i ordning och sen försöka sova lite. Börjar 12 imorgon så. Idag har det då varit en bra drag, tråkigt att inte få vara hos mamma dock men men. Har hunnit med en sväng till bowlinghallen, men det blev inget spelande för min del. Nu ska jag fika klart och sen sova. Natti natti!

Bara säga god natt

Har bara haft mys kväll i kväll med film, glass, godis och dom jag saknat som mest. Imorgon blir det upp tidigt och sen praktik, får väl se om jag sover hos Peter i morgon kväll. Orkar inte tänka så mycket mer på det nu eller någonting annat, nu vill jag bara sova. God natt!


Knapt man tror de själv


                   sommaren/hösten 2008                                             hösten/vintern 2009

Hospital

Nu befinner jag mig hos Peter, som ni märker är jag väldigt social.. inte. Nä men han och Birk gick ner till kiosken så jag är all by myself. Snart kommer väl mamma upp också :) Imorgon blir det praktik, ska på Leos så jag klagar inte.. Nu kom dom tillbaks så ska gittaa, ciaaooo!


Redan helg

Huvudet slutar verkligen att fungera när man inte går och lägger sig, har torsdag fortfarande. Försökte sova när jag kom hem i morse men utan större framgångar. Kommer inte vara rolig att ha och göra med idag, mohaha. Nä så illa är det inte. Ska snart till sjukhuset och hälsa på hos Peter. Men först ska jag tillaga lite ris och värma på kycklinggrytan. Hoppas ni får en grym fredag! ;)

Senare men ändå samma dag..

Sitter inne på rummet och irriterar mig på allt, blir lätt så. Trollis (hunden med det jäääätte fina namnet) står och gnäller utanför min dörr och Linn springer fram och tillbaka. Ska snart lyfta på arslet och placera de i bilsätet sen ska jag till farfar och lämna bilen där, sen blir det praktik. Nä de här går inte, nu ska jag räkna till 10 och klicka upp spotify och maxa ur högtalarna på bärbara, hej!


Torsdag

Solen skiner och jag sitter inne, vill ut men finns inget att göra. Skulle kunna gå en promenad men tydligen är det förbjudet. Ska dra för fönstrena och stänga ute solen, dra täcket över huvudet och sova. Undrar hur det kommer gå i natt på praktiken, brukar ju vara trött redan vid 9 och det är då jag börjar. Ska inte röra en fena idag. Imorgon ska jag fara och hälsa på Peter på sjukhuset, har inte träffar han sen han hamna där så det ska bli kul.


Till dig Anna



Mycket om inget

Hej alla glada! och Anna, ne skoja bara gummss. Önskar att jag hade något roligt att skriva men det är svårt, händer inte så mycket. Det har i alla fall blivit mycket bättre i magen så nu hoppas jag att det håller sig så. Eftersom att alla testerna som gjordes hade bra resultat, så antar jag att det mesta av magontet berodde på stress/oro eller något i den stilen. Det gjorde ju inte saken med ätandet bättre heller, men nu blir det ändring. 7 mål mat om dagen, hinner inte med så mycket annat än att äta känns det som men man gör väl det som krävs? Nog om det. Såg i morse att jag har väldigt fult hår, vill göra något med det men törs inte. Färgar jag det kommer jag bara ångra mig sen. Dagens I-lands. värdelöst inlägg men tivingar ingen att läsa ;) Nu blir det skolarbete, ciiaooo!


Skulle vilja hå något i denna stil.;)


Lite mindre saker i huvudet

Vet inte om jag och Anna fick så mycket gjort idag men trots det så ligger vi bra till med projektarbetet. Nu behöver jag bara tota ihop ett gulligt litet mail till Mary där jag och Anna ska låtsas ligga på samma nivå som henne (alltså snäppet under våran normala nivå) thihi. Nej, ska inte tala illa om henne. Ni får förresten mer än gärna komma med förslag på filmer, finns inte så mycket annat att roa sig med på dagarna. Nu ska jag se James och jätte persikan, namnet säger mig att den kommer vara jätte bra. ;)


Tisdag

Hej solstrålar! Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta lunch. Efter det blir det en snabbis till farfar och sen Anna. Vi ska försöka reda ut lite saker med projektarbetet, just nu är chansen för ett g lika stort som för ett ig.. Blää, men tillsammans är vi starka, visstt gummsss? :] TIHIH Nä men skämt å sido. Blir nog ingen praktik över huvud taget i veckan, så jag vet ju vart jag kommer att befinna mig under lovet.. ;) Men det är bara kul med praktik så har inget emot det. Nu kom pappa hem så nu blire matn. Baajjbajj

Vrid tillbaka tiden



Just nu önskar jag bara att jag var hemma hos mamma och att allt var som förr. Om allt var som för 1,5 år sedan hade jag inte klagat. Så onödigt att det skulle bli såhär ju..


Måndag

Blev ingen praktik i lördags. Istället blev sjukhuset (igen) på dropp, vet inte vem som är mest less på att jag kommer dit.. jag eller nus? haha. Fick då fara hem idag så nu sitter jag med min socker salt lösning och blåbärssoppa igen. Har inte hänt så mycket mer än det. Nu ska jag se planet 51 eller vad den nu heter. Ha de gött!

Fredag

Är helt slut i huvudet och magen värker. Praktik 10-19, lika roligt som vanligt förutom att jag mått illa. Har inte så mycket mer att säga.. praktik imorgon också. Nu vill jag bara sovaaaaa, men först måste jag städa och försöka få i mig den vidriga socker salt lösningen och blåbärssoppan, hur tror dom att man ska må bättre av de?!?! A ja, hoppas ni andra haft en bra dag och får en fin kväll.

Torsdag

Hade tänkt skriva tidigare idag men har varit aldelens för upprörd. Känner mig stressad, fick höra idag hur mycket uppgifter jag missat att göra + massa stul med projektarbetet men det där löser sig nog. Ska till Anna på tisdag så vi kanske kan få ordning allt. Nä ska försöka lugna ner mig lite till.. får skriva lite mer sen.


Så här fint var det när jag kom hem från stan idag. Stygg vovve!

Seeeegt

Nananaa, jag och pappa har suttit och kikat på timber falls, andra gången för min del, att den är sjukt dålig gör ju inte saken bättre men pappa ville hellre se den än zombieland så.. Fick även höra Erikas ljuvliga stämma ikväll, hon pratade om att vi skulle kanske skulle fara på bio i helgen och bara ha de mysigt med mamma å så, men vi får väl se hur det blir med den saken. :) Nu: Kvällsfika


Tror jag ska börja lyssna på Månsan..

..bara för den här låten/textens skull.

These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Don't ever think that I'm proud of what I've done
What we had in common, now it's gone

It's impossible to bring you back
And even if I try to turn you heart
It's impossible to turn back time
It's impossible

To even think that you would look my way
I know I only have myself to blame
I can try, but I still can't make you mine



Hej, hej, hemskt mycket hej

Nu har jag parkerat mig i sängen igen, skönt att få vila magen efter middagen. Har varit en rätt så bra dag idag. Var på praktiken en snabbis för en halvtidsbedömning, fick som vanligt höra att jag måste vara mer framåt och inte vara så blyg, lite svårt eftersom att det är sån jag är haha. Men måste jobba på det! Sen for jag och pappa på Freja, blev där någon timma och efter det for vi och handlade lite. Och gissa vaaad, pappa köpte semlor(!!!!!!!!!) så nu är mallan glad. Tror inte jag hade så mycket mer på hjärtat. Det blir i alla fall praktik fredag och lördag, efterlängtat vill jag lova. Nu ska jag se lite film... upptäckte att det går ruggit fort att ladda hem hos pappa, men det är inget han behöver känna till. Ha en fin kväll!


@ Erikas place

Bra start

Börjar dagen med film, rostade mackor och yougurt och som grädden på moset blir det ett stycke chokladkaka till erferätt. Kan nog intebli så mycket bättre. Känner mig mycket piggare idag, bara hoppas att det håller i sig! :)

Lite piggare

Känner mig ganska seriös som skriver flera inlägg om dagen men det finns inte så mycket annat att göra. Just nu bråkas det för fullt ute i köket, inget som rör mig som tur är. ;) Börjar må lite bättre och har faktiskt lyckats få i mig en hel del idag. Dom ringde från sjukhuset idag angående några tester dom tagit och jag var då inte alergisk mot gluten, tur det i alla fall. Nu ska jag lösa lite korsord och invänta middagen, inte helt fel med pannkaka! Jag hoppas bara att magen håller sig glad fram tills dess så jag kan få i mig några. :) Puss


Jag fortsätter klaga

Godmorgon solstrålar! Mår fortfarande inte bättre och magen har plågat mig hela natten. Känns ju inte heller så kul att det är fettisdag idag. Iistället för att äta en gooo semla måste jag dricka blåbärssoppa och socker salt lösning. :( Jag vet precis vad jag ska äta när det magonda är borta, även om det tar flera månader!


We Are The World 25 For Haiti

Erik länkade denna video på facebook. Kanske jag som är lite efter men för er som inte sett den.. Se den!


Ny vecka

Ligger i sängen och gosar med vovven, har varit vaken till och från sen kl 5 i morse. Är ensam hemma men eftersom pappa bara har 100 meter till jobbet så kommer han hem typ varannan timme. Har varken ork eller lust att göra något, känns inte så kul med tanke på hur galet bra väder det är. Igår när mamma var här lämnade hon en påse med nå brev, orkade inte kika då så jag gjodre det idag istället. I påsen låg det tråkig post och även ett paket och ett kort. Åhhhh, lilla söta mamma. Nu tror jag att jag ska kika på någon film. Ciaaooo!


Detta fick jag av mamma. Choklad och ett gulligt kort, tack! ♥


Söndag

Mamma och Birk va nyss här och hämtade hem Erika, hade gärna följt med dom.. Själv ligger jag bara och försöker tänka bort allt illamående, tyvärr utan större framgångar. Nu är det bara fyra veckoor kvar av praktiken, man längtar ju inte tillbaka till skolan precis. Nu ska jag försöka sova lite och så hoppas jag att ni andra får en fin alla hjärtans dag!

Gräv ner mig!

Igår kväll känndes det som att det hade börjat lugna ner sig i magen.. Vaknade i morse med samma onda i magen som tidigare, ägd jag blev. Nu mår jag lika pissit som för några dagar sedan.. Kan ju glömma att det blir någon praktik på måndag. :( Så nu ska jag sluta hoppas att det här ska gå över och lägga mig i sängen och bara tycka synd om mig själv. Missar ju allt känns det som, bläääääää.

Lite att göra

Har inget att göra så tänkte att jag kunde skriva lite. Det onda i magen har kommit tillbaka lite smått, vill inte!! Kan ju bero på alla mackorna jag ätit, haha men lätt värt ju. Sitter iaf och lyssnar på four year strong och hoppas att det ska få mig och min mage på lite bättre humör. Har även varit busig och laddat hem Timber falls, nån skräck film, det verkar då vara bra iaf. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, puss!


Saknar min lilla birgitt

Tillbaka till verkligheten

Innan middagen i tisdags började jag må riktigt illa, så jag slutade bort tv tittandet och gick och la mig istället. Kände mig fortfarande illamående när jag vaknade men lyckedes ändå trycka i mig lite tacos. Efter det gick jag och la mig igen, men kunde inte somna.. Magen värkte och värkte, när klockan var kring 9 kom pappa och skjutsade mig till akuten. Där blev vi sittandes i 5 timmar innan dom beslutade sig för att lägga in mig och där har jag varit tills nu. Galet skönt att slippa ligga kvar där över helgen. Eftersom jag låg på infektion fick jag inte gå utanför rummet, men pappa var där mest hela tiden så jag slapp ju vara ensamen.

Jag håller tummarna för att allt går bra med mitt och Annas projektarbete ikväll. Känns helt fel att inte vara med men kan ju inte fara dit om smitta ner alla andra, då blir det absolut inte lyckat. För er som inte vet så har vi annordnat ett alla hjärtans dag disco på kyrkan. Hoppas ni får en bra fradagskväll med massa myyyys! :)

Tisdag

Blää, nu vill jag bara bli frisk, har inte tid med detta. Har suttit på vårdcentralen sen 10, hemskheter. Fick ju lite tid med pappa åtminstonde. Ikväll hade farmor tänkt lyxa till det med tacos, det är något som alltid går ner men känner mig inte allt för hungrig på det. Bara vider sig i magen. Nog om det.. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla om det finns något på tv´n.

Hemskt fin bild från i sommras


Sjuk

Jag brukar sällan vara sjuk, lägligt att bli det just nu? Mary skulle egentligen komma till praktiken idag och kika, går det nu? Naaee! Sen han vi ju discot på fradag, lär ju inte vara sjuk då men man kan ju ändå bära smitta. Magsjuka är man gärna utan. Har i åtminstonde kunnat suga i mig två energidrycker och hälso fil, borde ju bli lite bättre. Nu ska jag se om det finns något intressant på tv´n.


Gratisgodis.se

Hur värt som helst ju. Har fått godis hemskickat helt gratis så ni som inte är med.. gå med!


Dags för tattoo numero dos

Men jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska göra. Dåliga bilder men dom går ju förbättra. Jag behöver hjääälp!


Fredaaaag!

Bara en vecka kvar tills jag och Anna ska ha alla hjärtans dag discot, spännande. Vi måste bara fixa det sista sakerna i veckan, se såå. Önskar att jag hade något roligt att berätta men det har jag tyvärr inte. Ikväll blir det i alla fall fradagsmyyyys, det gillas. Nu ska jag kolla lite på bubbleroom sen blir det mintchokladkaka, tiihii :] hoppas ni får en fin fredakvälll!

Anna, vi måste ju smaka denna?



Saknar mitt håååår :(

Inte var det fint förut, bara risigt men de va ju lite längd på det i alla fall. Ni får inte se hur det ser ut nu.. Behöver nog lite terapi innan jag törs visa mig.:P


O-trött

Goood mooooorning! Känner mig för ovanlighetens skull ganska utvliad. Det kan bero på att vi flyttat ner mig säng från övervåningen ner i tv rummet där nere, sover ju som sagt var hos farmor och farfar. Förut hade jag sängen utanför deras sovrum men det gick bara inte, kan inte sova när folk drar stockar hela natten. Har radan käkat frukost så nu behöver jag bara ta en snabb dusch sen hoppa in i bilen och ge mig av mot vårdcentralen. Efter det blir det prakik med underbaraaaaa människor. Ha det gootttt! :)


Tisdag

Hej, hallå, hejsan! Jag måste bara börja med att säga att det är roligt att åka buss, oftast, men inte igår. Ni vet ibland när man har käkat så kan det fastna lite mellan tenderna och då kan man ju som sitta och försöka få bort de genom att blåsa genom tänderna eller hur jag nu ska förklara det. Det blir i alla fall ett ljud som är ganska störande men oftast gör man det bara några nånger. Han som satt bakom mig måste haft mat mellan varenda tand, i 15 minuter var jag tvungen att lyssna på det.. Anna kanske förstår min frustration. Hjälpte inte ens att ge han onda ögat. Så nu vet ni det. Idag var det roligare att åka buss, då ramlade en cool kille när han skulle av och de va ju roligt kan man tycka. Imorgon blir det vårdcentralen, sen ska jag försöka hitta mig några bättre vinterskor och efter det praktik. Nu ska jag se om farmor stökat fram nå fika. :)

Är det konstigt att man längtar hem iblang?


Bror, mamma och syster <3

RSS 2.0