Plus minus noll

Fick de sista studiebidraget idag.. nu börjar allvaret. Betalade nyss skatten på bilen också.. nästan ett och fem, fort var dom pengarna borta.

Hard work

har jobbat hela dagen lååång... blir upp tidigt imorgon också men det är bara kul, alla är så sjukt söta på jobbet så. Det som känns drygt är att stå inne i fiskstanken i 13 grader medans det är strålande sol ute.. Trodde förresten att en avråtterna höll på att gå bort för mig.. hon bara låg på rygg i buren och Emo satt och bet henne på halsen, men tydligen så var dom bara oserriösa. Det var väl allt jag hade att säga.. Nu ska jag fika sen blir det sängen. Puss!


Min nya fina ring,;)

Då var måndagen snart gjord..

Har hunnit med sjukt mycket idag bla. besiktat bilen, tyvärr klarade den sig.  Imorgon blir det upp tidigt och jobba så det är väl bäst att pallra sig i säng. God natt!



Mys lördag

Har varit ute med vovven och gått, drygt bara att hon ska stanna så fårt hon hör en bil och hon fortsätter inte gå för ens bilen har passerat och försvunnit ungefär. Pappa håller på att fixa min car, så den ska väl förhoppningsvig gå igenom besiktningen på måndag. Sen ska den säljas för det är bara massa utgifter och elände. Nu inväntas middag och senare ikväll ska jag vara barnvakt åt mina två yngsta syskon. Blir alltså barnfilm och godis, bara trevligheter. :) Hoppas att ni andra också får en bra dag!


Tänkta bara tacka för gårdagen!

Länge sedan jag hade så trevligt.. Har just fått i mig frukost, men nog känns det i magen alltid, hehe. Nu ska jag lägga mig och vlia lite. Puss! ♥


Läste just på VK

"30 år för fransk kannibal"

Det blev 30 år till i fängelse för den franske fånge som dödat sin cellkamrat och ätit upp hans ena lunga.

Den 38-årige mannen erkände det han gjort, men hans försvarare hävdade att han lidit av så allvarliga psykiska störningar att han inte kunde dömas till fängelse.

-Han dödade honom för att han är galen, fullständigt galen, sade försvarsadvokaten.

Åklagaren hävdade att en person som begår fasansfulla brott inte nödvändigtvis behöver vara sinnessjuk i lagens mening. Domarna gick på den linjen och fastslog att mördaren inte ska kunna bli villkorligt frigiven förrän om tidigast 20 år.

Källa: TT

Publicerad: 24 juni 2010 kl 20.39

Bilder från min och erikas lilla tripp


ANNA

Är så glad att du är min vän!


Time out

Nu tar jag en paus från allt.. Fattar bara inte riktigt vad som händer? Bara ångrar aaalllttt


Tjugoförsta juni

Solen skiner och jag ska snart bege mig till Jennifer. Hoppas att ni andra får en bra dag!


Receptet på Browniesarna som vi gjorde igår

För 30 st behöver du:

300 g smör
6 dl strösocker
4 ägg
1 ½ dl kakao
2 msk vaniljsocker
1 krm salt
3 dl vetemjöl
200 g vit choklad
mini marshmallows efter behag (vi tog havla påsen)

För att de ska bli en kaka måste du göra så här:
Värm ugnen till 175 grader. Fodra en plåt med bakplåtspapper. Smält smöret och blanda det med strösocker, ägg, kakao, vaniljsocker, salt och vetemjöl. Rörom till en jämn smet och låta den svalna helt om den fortfarande är ljummen. Hacka sen vit choklad grovt och vänd ner den i smeten tillsammans med marshmallowsarna. Bre ut på plåten. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Låt kakan svalna lite och skär i rutor. Mmmmmumms!

Nu börjar det likna något


Sneparkerad bil + garageport =


Bra jobbat, Malin!

Bara bra

Kvällen har varit lååångt ifrån tråkig, även om vi kanske inte gjort så mycket vettigt så har vi ändå hunnit med en del. Bakade bla. världens kanske godaste brownisar. Orkar inte skriva så mycket men snart ska vi väl börja knyta oss. Mysigt att sova när det regnar dessutom. Jag bjur i alla fall på några bilder från kvällen. Hoppas ni andra haft en bra dag. Natti natt!





Nittonde juni

Vädret suger men det gör inget. Karro är här och ikväll blir det bara trevligheter. Ska snart exprimentera lite med Erikas hår och efter det blir det pizzabakning. Feeels gr8. Pussar på er!

När man börjar inse..

Nej, jag håller inte på att falla tillbaks ner i emoträsket men just nu så föll allt kändes det som.. Nu är det bara att sluta hoppas vad det gäller just den saken, har inte tänkt gå in på vad men kan ju säga att jag saknar dig! Vet inte om jag är arg eller ledsen. Nä skärpning... nu ska jag försöka rycka upp mig. HEJDÅÅÅÅÅ

Bass up


La chaqueta


Fredag

Känns som att det var ett tag sen jag skrev sist, hela tre dagar. Har inte hunnit göra så mycket. Inget som är värt att berätta iaf. Ska vara med Karro i kväll, vet inte vad vi ska hitta på men de löser sig helt klart, var iaf sjuk länge sen jag träffa henne så ska bara bli trevligt. Juste har äntligen skaffat mig en skinnjacka (nu när de börjar bli omodent) kan lägga ut någon form av bild på den sen bara för att... Nu kurrar magen så bäst att se om jag hittar något ätbart. Puss!

Bild från i Onsdags då jag och Erika var ute och red. Jag och Greven, han ser typ ut som en åsna på bilden, lååånga öron.


Hemma från pengfors

Blev ju lite missförstånd så vi for först till bussjö men där var det bara små killar som körde cross, helt fel av pappa. Vi fick då veta att vi skulle vara i pengfors, vi var alltså bara 5 mil helt åt fel håll. Haha. Men jag hann i alla fall åka alla tre omgångarna. Vet inte placering men de är mindre viktigt, var ju bara kul att få åka ju!!! Nu ska jag sova, upp tidigt och jobba imorgon. Natti natt!

Har äntligen hittat låten jag och Anna sökt efter

Haha, man hinner bli något less innan låten är slut..


Månday

Har nu varit och skrivit in mig på arbetsförmedlingen, kan ju säga att jag inte var ensammen där iaf. Det gick då sjukt fort, fick fara där ifrån efter 20 min. ;) Skönt att slippa sitta där hela dagen. Ikväll ska jag åka rally på bussjöbanan, har aldrig gjort det förut så det ska bli spännande. ;) Nä nu måste jag få tummen ur och städa rummet, ligger grejjer överallt.

Söndag

Blä.. har dragit på mig världens förkyling så här lagomt till sommarn. imorgon blir det upp tidigt så jag ska snart försöka sova. Ha det bra sötnowsar!

Några bilder från helgen





Hemma från Piteå

Har haft sjukt trevligt, kul att göra något hela familjen. Håller på att ladda in lite bider i datorn så de lär ju bli bild bomb senare under kvällen. Imorgon blir det in till stan, arbetsförmedlingen och möte. Nu blir det käk, puss!!

FY FAN VAD VI ÄR BRA!


Stress

Nää fy.... ska inte ens försöka få ihop något vettigt. Imorgon smäller det!


Låt det vara som det är nu


Sjunde juni

Har inte så mycket att berätta.. Har inte hunnit med så mycket mer än jobb idag. Imorgon blir det skola (sista skoldagen) så ska därför försöka sova nu. Natti natti!

Så blev det inte..

Nä.. Ska tydligen jobba imorgon och eftersom jag är hos pappa är det gaaanska långt till jobbet så måste fara just innan kl. 6. Bara att gå och lägga sig.

S Ö N D A G

Vet inte om jag ska säga att den här dagen varit bra eller dålig. Har ju som sagt var varit i nordmaling på nå hund grejs, de var inte så himla trevligt. Blåsigt och kallt. Efter det så for vi och sa hej till gammel-mormor och morfar ett par meter under marken. Sen mot vännäs för att käka pizza, de var väl kanske de som gjorde mig dag lite bättre. hehe ;) Imorgon måste jag in till stan och köpa en klänning och skor till torsdags kvällen. Bra att man är ute i god tid.

Just det. Till alla er i klassen har jag lite bad news. Det går inga bussar hit på osdag morgon så vi måste försöka lösa det där på något annat vis. Det går iaf en buss tillbaka till stan kvart över 12 för ni som måste iväg tidigare. Jag har fixat ballonger och lite sånt så det finns. Nu taggar vi till studenten!

Life is a bitch

Nä det här suger, vill ut och skaka rumpa, får väl hoppas att torsdagen blir asume. Har inte så mycket mer att säga.. Ge mig ett jobb och lite pengar så jag kan flytta närmare stann. Man blir ju socialt ikompetent av att bo som man gör. asdrtyvgcdsrszxdfghvbn



Denna låt passar väldigt bra till mitt sinnestillstånd:


Bättre tider

Fick "jobbet" som barnvakt, haha. Bara att tuta och köra. Måste dock försöka hitta mig ett riktigt jobb också. Ikväll ska jag då bara mysa framför tv´n och må gött. Knapt en vecka kvar av skolan, feeeln good.


Barnvakt

Ska snart till vännäs för att prata lite jobb.. nämen, barnpassning. Spännande. kommer säker klanta till det men men. Har inget att förlora på det iaf. men först måste jag städa rummet... Ha en fin lördag raringar!

Hos Pappsen

Nu ska jag snart sova, jajajajaaa. Har jobbat hela dagen idag, money money. Som rubriken lyder är jag hos pappa, blir väl här hela helgen antar jag. Får se vad som händer imorgon, ska väl spåra lite med voffsen, haha lär ju gå bra? Nä nu ska jag sova och hoppas att min ögoninflamation/sjukdom(?) går över.. Vill inte vara aldelens röd i ögonen på studenten. Kollade även bilder från balen, bajsigt att man inte for. Aja.. natti natt!

New shoes


O n s d a y

Brännbollen idag gick ju helt okej bra, öven om jag bara träffare bollen ca 0,5 ggr. Han även kolla på Annas lägenhet.. Jätte fin. Tänkte att hon kunde ställa en liten palm i hellen hanske. Har varit ute nästan hela dagen så har fått lite mer färg, röd förg. Fint. Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Kan ju bjuda på en fin bild på mitt ny tvättade hår, var behövligt kan jag lova.

 

Äntligen!

2 dagar utan internet men nu är det tillbaka, är så glaaaaad.


RSS 2.0