Kvällsfika

Har verkligen sämst webbkamera.. De ska iaf föreställa en macka och ett wienerbröd. Gott säger jag bara.


Hade hoppats att den här dagen inte skulle komma..

men det gjorde den tydligen.. Mamma, petrus och birken kom nyss hem och Birk sa då att han hade en överraskning i påsen han hade med sig. Han hade tydligen köpt något på sävar marknaden.. Aja. Sen försvann han in på sitt rum och när han sedan kom tillbaka fick jag en se något jag helst velat slippa se.. Han hade alltså köpt en sån där neger keps med platt skärm, ett par mjukis brallor och en t-shirt som t.o.m skulle vara för stor för mig............ Ah nu fattas ju bara en bandana, lite bling bling och en cigg i munnen på lill pajken, sen har gryssjön fått sig sin första frasse ganster.

Morsdag

Kan börja säga grattis till alla mammor, mest min då. Har inte köpt någon present men jag ska försöka vara lite extra snäll iaf.

Nyss vräkte regnet ner och nu skiner solen och vart är jag? - inne. Borde kanske gå ut och göra något men de finns ju som inte så mycket att göra. Skogen har inte så mycket att erbjuda och det är ju faktiskt bara 14 grader. Nu är det förresten knapt två veckor kvar av skolan for lajf. Tror inte att vi har en enda full skoldag, kommer gå fort som sjeotton. Nu väntar jag bara på att alla andra ska komma hem från vännäs-pännäs, felln so lonely ;P Men ni får ha en bra söndag. Phösss

Pappa är lite sent ute

Antar att de flesta nog redan skaffat bil till balen men om ngn mot all förmodan inte gjort de så sa pappa att han kunde köra, He-He. Bara att säga till. Nu ska jag sova. God natt!


Vill ha sommar nuuee!


Lördag

Bilen gick inte igenom besiktningen, inte ovänatat. Fick se hur den såg ut undertill.. Kan meddele herrskapet att det inte köndes allt för säkert att köra hem bilen. Menmen, de där får pappsen fixa. Nu ska jag baka lite,  morsdag imorgon ju.


Fredag!

Äntligenn fredaaag. Sitter right now och äter frukost, tar bilen idag så de blev ju lite sovmorgon iaf. :) Bilen ska besiktas idag så jag är lite nervös. Tur att Anna följer med som stöd, tihi. Får hoppas att dagen idag blir lite bättre än igår. Glömde börsen hemma och de kan förtöra mycket. Bussen är ju inte gratis. Ramlade även ut för bro trappeneftersom jag var tvungen att springa till bussen, så byxorna gick sönder. Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Hojj! :)

--------------------------------------------------------------------


Ibland är Birk ganska söt

Imorse när jag väntade på bussen kom jag på att jag glömt att byta ut vattnet till råttorna, så jag skrev ett sms till min käre bror och frågade om han kunde tänkas göra det. Fick svar nu 12 timmar senare: Nej för jag sover men fråga mamma. Haha, ganska söt. Det är ju en fördel om man kollar vilken tid man fick smset.

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Känner att det blir att dra en favorit i repris ikväll. Gick och la mig strax efter åtta igår, så jag ska väl försöka med det nu också. Jag och mamma (mest mamma) har målat väggarna inne på "kontoret" vita. Mycket snyggare än de knall gula som vi hade där innan. Kanske kan lägga upp någon bild sen på el resultato. Nu hör jag att mamma lyssnar på kick - fest hos mig, ingen ordning. Bäst att jag går och byter låt åt henne. Ska även fixa lite fika och kolla om det är något roligt på teven. Puss!

Måste städa

Ni skulle se mitt rum nu.. eller de går knapt, massa saker ivägen. Behöver städa men finner ingen motivation. Blir att hitta någon riktigt bra städar låt och sen göra ett ryck. Har förresten fått tillbaka bilen nu så kanske kan utnyttja somvomornarna här framöver. Lyckliig

Ganska fin

Inte så stort fan av Afzelius, men den här... ojjjojjj

När jag tänker tillbaka på min barndom ser jag skräckbilder tydligast av allt.
Ja, dom gånger dom skrämde eller slog mej är dom minnen som hårdast sitter fast.
För som barn tar man kärleken för given; allting annat är mot ens natur.
I den stund man tar steget ut i livet är man bara ett tillgivet djur.

Ändå står snart dom vuxna där och pekar ut den riktning dom tycker man skall ta.
Alla drömmar dom själva har förvägrats vill dom förverkliga genom sina barn.
Är man lydig belönas man och hyllas, revolterar man mister man allt.
Ingen älskar ett barn som inte lyckas, ingen älskar ett barn som är stärkt.

Men vem besitter förmågan att veta vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säj' till nån annan hur lyckan ser ut, vem kan säj' vad nån annan vill bli?

Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån, låt dina växter får leva där dom trivs.
Lås inte in dina plantor i et drivhus, låt dom få slippa ett onaturligt liv.
Låt den du älskar få pröva sina vingar, en dag så flyger din älskade rätt.
Vill du bli respekterad av din avbild får du visa din avbild respekt.


Fredag

Då var det äntligen helg. Inte för att den här veckan varit så jobbig men.. Alltid skönt med ledigt. Imorgon blir det dop, lille melvin ska döpas.. Får väl se vad som händer sedan. Har inte så mycket mer att berätta. Nikita har iaf fått ett nytt namn eftersom jag lovat Birk att han skulle få döpa en utav dom, så hon heter nu Ester, mycket charmigt. Får skylla mig själv. Nu ska jag se vad jag hittar något gott nere i köket sen blir det marsch i säng.


Torsdag

Ska inte klaga på värmen men idag har det varit sjukt varmt. Kom ju inte ens kall luft från fläkten på bussen, jobbigt. Imorgon är det fredag och prov i boende och inredning, blääää! Tog nyss ut råttorna men dom är ju inte allt för sociala. Just nu sitter dom vid min kudde och stirrar rakt ut i luften. Börjar misstänka lättare autism,

Nu ska jag försöka plugga lite så jag inte är helt lost imorgon, Puss!

 


Artonde maj

Nu har dom mindre förmågorna ktypit ihop inne i buren så lika bra att jag också gör det... Fast i sängen då. Imorgon blir det skola och efter det hade jag tänkt hinna förbi hos Jenko också, jätte länge sen sisst. Har ingeting roligt att berätta så lika bra att inte skriva mer. God natt!

S Ö N D A G

För ovanlighetens skull har den här söndagen varit riktit bra. Känns inte allt för roligt med skola men bara att försöka att inte tänka så mycket på det, ;) Imorgon är det en såndär meningslös dag. Har två lektioner, en just innan lunch och en just efter. Ändå måste jag åka iväg kl 7 och är inte hemma för ens halv 4, bara drygt. Då tänker ni säkert att jag har ju bil men nee.. den är ej tillgänglig för tillfället. Nu ska jag i alla fall äta glass och jordgubbar (färska t.o.m), mummaa!

Har gått och "sjungt" på den här låten mest hela dagen, den sätter sig i skallen.

lite lawgomt slajten

Som jag skrev igår var ju tanken att jag skulle gå och lägga mig efter filmen, men riktigt så blev det inte. Siiimon ringde och behövde skjutts in till stan så jag och Erika var inte hemma för ens vid 4 tror jag, men trevligt värre var det iaf.

Idag ska jag verkligen inte göra någonting, bara ta det lugnt och ladda inför skolan, tråkigt väder är det dessutom. Ni andra får se till och ha en fin söndag. :)

Femtonde maj

Kan verkligen inta klaga på dagens väder, 20 grader i skuggan. sommmmaarrrrrrr?! Såg aldelens nyss Alice i underlandet, inte helt värdelös. Om ni redan sett den eller ska se den så kolla att dom hela tiden sticker varandra i ögonen, har jag missat något eller varför allt detta med ögonen? Nog om det. Nu blir det sängen och förhoppningsvis lite sömn, Natti natti! ♥


Fredag

Har verkligen varit sommar värme idag. Men istället för att vara ute i solen har jag stått inne på jobbet i 12 graders värme och paketerat fisk, men trevligt med lite extra pengar. :) Vi gick iaf ut på eftermiddagsfikat i solen och åt glass, inte helt fel. Det är knapt 4 veckor kvar till studenten, kan inte fatta det.. 13 år av skola är äntligen över, taggah!

Dålig dag kanske?

Hade lagt ut ett par skor på tradera och skickat dom till denna tjej. Idag när jag kollade mejlen fann jag detta:

JAG HAR IDAG MOTTAGIT DEM VITA SKORNA JAG VANN AV DIG OCH JAG SÄGER BARA HERRE GODE GUD!
 
JAG HAR ALDRIG VARIT MED OM ATT NÅGON SÅLT OCH POSTAT SÅNNA SKITIGA SKOR TILL MIG.
DU HAR I AUKTIONEN ANGETT ATT SKORNA ÄR I JÄTTEBRA SKICK OCH JAG ORIENTERADE MIG EFTER DET MEN SÅ VAR INTE FALLET HÄR. HAR DU SETT HUR DEM SER UT?
 
DU KUNDE ÅTMINSTONE HA GJORT NÅGOT ÅT FLÄCKARNA. SKORNA ÄR JU SJUKT ANVÄNDA OCH SMUTSIGA PÅ PRECIS VARJE YTA.
 
DU HAR SOM SÄLJARE ANSVAR ATT ANGE EN KORREKT BESKRIVNING AV VARAN DU SÄLJER OCH JAG KÄNNER ATT JAG HAR
BLIVIT FÖRD BAKOM LJUSET HÄR SÅ JAG VILL HA ÅTERKÖP SÅ SÄNDER JAG TILLBAKA SKORNA TILL DIG.

Vag ska man säga? ;)


Så här såg skorna ut.. Smutsiga värre?


Låånghelg

Jag har inte så mycket att dela med mig av idag, har inte gjort något vettigt. Skönt med dubbelt så lång helg iaf. I skuulan skulle vi fixa lakanet och vi gjorde lätt de snyggaste någonsin.. bara synd att någon fått för sig att vårat kärleksbrev skulle vara en symbol för knark? Så vi får inte hänga upp det, bara börja om från början.


Ikväll har jag varit duktig

Har gjort läxa och sökt jobb, bara hoppas på det bästa. Nu blire goo fika och hollywood fruar. Puss!

Äntligen och till slut

Får hämta mina bäbisar om några veckor.


Söndag

Hade hoppats på sovmorgon idag, svårt när Birk kollar hur hög volym man kan ha innan högtalarna sprängs. Gårdagen blev iaf riktigt grejjt. På hemvägen stannade vi hos mormor och morfar för middag och födelsedags fika och när vi kom hem blev det ba mys och film. Känns iaf skönt att det bara är tre skoldagar till veckan. Hoppas på jobb på fredag. Nu: fukost. Ha en fin söndag!

Ö-vik

Ska bara käka frukost sen far vi, so loong!

B J O E R K


övertött, arg och hungrig

Nu få mamma ta och ge sig.. Jag har legat i sängen i snart två timmar och försökt sova men de är inte så lätt när dammsugarn går på högvarv. Man behöver väl inte städa när alla andra ska försöka sova? inte är hon tyst av sig heller, smäller i skåpar och dörrar.. men nu verkar det faktiskt som att hon har tänkt att ge upp.. jaha, kul nu borstar hon tänderna just utanför mitt rum, hon kanske ska ta och öva lite fiol lix när hon är i farten? kan ju skylla på sömnbrist om det går dåligt på provet i morgon iaf. Nä nu ska jag sluta vara arg. Ska försöka sova igen, men först måste jag få något i magen. Godnatt!


Hittade en jätte gammal video på datorn

från 2005 skulle jag tro
 


Snabbfrågor...

10 favoriter
Färg: svart
Mat: varm mat
Band: eehh
Film: vägen ut
Bok: ljudböcker, TIihih
Sport: bör inte finnas med under favoriter
Årstid: sommaaarr!
Veckodag: lördag
Glassmak: vanilla
Tid på dygnet: då jag inte är vaken

9 för tillfället
Humör: galen
Smak: åt nyss en chokladboll så kanske de smakar det?
Kläder: myskläder
Bakgrund: windows
Nagellack: svart
Tid: 20:28:03
Omgivning: stökigt rum
Irritationsobjekt: solen mot datorskärmen

8 första
Bästa vän: isa
Screen name: va
Husdjur: keatt
Piercing: öra
Förälskelse: lill killen i hanson
Musik: smurfarna
Bil: was made in japan
Kyss: då man körde ryskaposten

4 saker
Du gjorde igår kväll: va hos pojer, gjorde skidebacke i osten sen drog jag ;pPpp;Ppp
Du kan höra just nu: en nål falla i golvet
Du inte kan leva utan: mi familja
Du gör när du har tråkigt: tycker synd om mig själv


L-E-S-S

Fryser fortfarande. Fick lov att stå ute och vänta på bussen i 50 min för den var 40 min sen.... Mitt rum ser ut som jag vet inte vad och jag är hungrig, Birk spelar Hard rock halleluja så de hörs ända till småland och jag har massa skolarbete som måste göras... Tror jag ska lägga mig ner och dö. Puss

4 maj

Har ingenting roligt eller intressant att skriva men jag kan ju ändå försöka få ihop något. Idag har jag ba varit i skolan. Fick leka med anna och dom stora barnen, nämen skämt å sido. Imorgon ska vi iaf redovisa projektarbetet. Jag och Anna ska alltså stå och och fantisera i 10 min. Efter det blir det möte.. Nu tänkte jag fixa lite ny musik till ipoden sen hoppa ner i sängen och räkna plankorna i taket, lagomt tröttsamt. Hojj!


L Ö V E


Måndag

Nu snöar det ute, knepig årstid. Känns du skönt att det bara är några ynka veckor kvar tills studenten. Hade bara en lektion idag men har ändå varit borta nästan hela dagen, är så less på att bo här, men snart slut på de med hoppas jag. Ikväll blir det lugnt som vanligt, ska väl försöka riga och fixa lite med vagnen trots att inte alla har länat in pengarna som jag villa ha FÖRRA veckan, ajjabajja. Nu blir det tjockpannkaka i stora lass, hojj!

Lördag

Åh herre gud. Magen är proppfull med godis och massa annat skräp, blir lätt så när man ser en dålig film. Godiset blir lixom mer intressant än själva filmen. ;P Har inte gjort så mycket annat ikväll, rätt skönt faktiskt. Nu ska jag då krypa ner i sängen och läsa. Inte för att jag gillar de men vi fick ju som i uppgift av Bettan att skummläsa en bok och jag råkade välja en bra, så nu är jag ju tvungen att läsa hela. Den heter iaf När boldsbanden brister eller något i den stilen, något att läsa i sommar kanske. ;) Nä nu får det räcka. God natt!


Valborg

Kan ju inte påstå att valborg var tråkigt men vet inte heller om det var så jätte kul heller, aldelens för otaggad som vanligt. :P Blev iaf god middag hos anna, sen drog vi till Elin vid 8 teep. Igår gjorde jag pckså tatuering nomero dos. Ikväll blir det att bara va hemma och ta det lugnt.

RSS 2.0