Holmön

Ska snart bege oss till holmön, blir bara vara där över kvällen och vi får väl hoppas att regnet håller sig kvar uppe i himlen och inte ramlar ner på oss. Jennifer är på väg hit nu så när hon kommer ska vi ba käka sen fara. Lämar erika hemma, som för i övrigt fyller 17år idag. STORT GRATTIS till lill pluttan!


The Motorhomes - Into...

Har äntligen hittat videon som jag alltid bukade se på voxpop förut när jag var typ 7-8, satt alltid och böla när jag såg den.. och inte är jag så mycket bättre nu, tårarna bara rinner.


Slut på allt gotti gott..

Slut på allt gotti gott.. vad ska man då göra? Är barnvakt åt Knirk så det kanske inte är så lämpligt att fara iväg heller. Nä jag tror att jag ska och lägga mig på sängen en stund, antingen så kommer jag på något eller så somnar jag, hoppas på det första men de är väl vilket som.


Hahaha, kan inte skr...


Va nyss in till Erika...

Va nyss in till Erika och väckte henne och sa att hon hade försovit sig? Blir ju less.. klockan är ba just efter 5 så egentligen borde jag ju själv ligga och sova fortfarande. Tydilen har jag klivit upp 20 över 4 och trott att den var 20 över 5, ja ni fattar.. Aja.. har hunnit fika och klä på mig så jag får väl fördriva lite tid framför datorn fram tills halv 7 då vi ska till jobbet.

Haha, dagens


Fuldans.se

Antar att alla andra redan också gjorde det? Hahah så sjukt fult i alla fall.

http://fuldans.se/?v=tuekoxupyr

21 juli 2010


Joshua Radin - I'd Rather Be With You


Visfestivalen..

..När är den och är det ens någon som ska fara? :)

F . I . N . E


Sunnyyy day, hey hey

Sitter just nu ute i solen och lyssnar på musiccc, hittade även en inte alltför o-trevlig låda med glass i frysen. Blir nog inte mycket bättre än så här! Bara en vecka kvar nu tillls dom andra åker söderut och överger mig och erika här hemma, ett heelt hus för oss själva, ska inte klaga.:)

Kanske årets sämsta låt


Lite bättre blev det väl?

Skynket ska jag inte ha kvar.. det har bara varit min dörr under tiden jag har varit utan min riktiga..


300 kr rikare, två råttor fattigare.

Nu sitter jag i väntans tider, är nanting se hungrig. Idag åkte mina små råttisar till ett nytt hem i ultervattnet tydligen. Dom fick bli en födelsedagspresent till en 12 årig flicka som var huvve längre än mig. Är också snart klar med min sovrumsdörr, har arbetat som en karl med den. Typ klyvit och spikat och sånt som jag annars gör väldig ofta? så snart är den fräch. Ska visa en bild på den sen.

Fredag

Nu ska jag hoppa in i duschen sen bege mig mot vännäs, för lite work. Ciaaaoooo


Har råå tråkigt

Jobbat idag, blev inte full dag men de är ju ändå bättre än inget.. Blir även lite extra jobb på fradag kväll i vännäs. Jag och Erika gjorde även ett försök att bada i havet men de blev inget av, aldelens för kallt! Annars har vi väl inte gjort så mycket mer. Nu väntar jag bara på att alla andra ska komma hem och göra mig sällskapisch, har som sagt var lagomt tråkigt. Sen väntar iaf fika och dusch, not bad.. Puss och kram



Street art


SWEET

Fynade en mössa på Junkyars rea. Den är inte alls lika fin på mig som på killen på bilden men men.. Den duger bra att ha i vinter. Man lär ju synas i backen iaf.


Geod morgon

Vart kom denna huvudvärk ifrån? kanske sovit för länge vad vet jag... Nu måste jag iaf ta och kliva upp ur sängen och trycka i mig nå frukost. Ha en fin söndag allihopa!

Lördag

kvällen har spenderats med familjen, utom erika som fortfarande är i sthlm. Blev film med massa mys.


Bästa filmen jag sett på ett tag. ;)


Young Forever - Jay-Z | Mr. Hudson


hihih sööt 1:47

Heeelg

Har precis kommer hem från jobbet, känns som att allt bara gått dåligt idag.. Fick då iaf träffa några jag inte träffat på riktigt länge, de var typ de som gjorde dagen bra.. Nu ska jag trycka i mig middag och sen blir det en välbehövlig dusch!

Det går inge vidare att somna..

Så fort jag blundar tänker jag på fisk. Det går aldig att sova när det är jobb. Saknar min lilla Erika, men på söndag kommer hon hem!!! Ska bli kul att se vad hon köpt med sig. Inte för att jag tvingat henne att köpat något till mig eller så... Sen så kommer vi bli ensam i en heeel vecka, mamma, peter och birk ska söderut medans jag och erika stannar hemma och arbetar.. Men hellre det än att bara sitta hemma. Ovärt inlägg, i knööw, men tvingar ingen att läsa. Nu ska jag gå och försöka medla mellan mina råttor för annars kommer jag aldrig kunna somna. Japp nu for deras matskål, vart är katten?. God natt!


Torsday

Fisketuren igår gick bra, fick fem små söta bäbis fiskar. Såg även en säl för första gången, den dåg ut som moses i saltkråkan ungefär, just so you knöööw. Har bara jobbat idag och de blir jobb imorgon också. Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen sova.


O-flyt

Åh så dåligt det går, blir ju galenpanna! Råttorna har bitit sönder objekt nr 3: min klänning. Skulle då sy till det så jag tog upp sy maskinen till rummet.. hade tydligen glömt att den stog där nästa gång jag skulle in i rummet så jag snubblade då över den.. på andra sidan låg en pärm, med dom där taggarna uppåt, och väntade på att få skära upp min häl, gissa om jag har ont :P sen låg det en korg på golvet (en sån man har i garderoben) Körde in lilltån rätt in i den så den gör också rätt ont nu.. what to do? Ska i alla fall snart iväg till rickleån och fiska med en från jobbet, får väl hoppas att det går lite bättre.


Ett heeeelt inlägg tillägnat mina råttor..

.. Som jag snart inte orkar med längre.. dom bara biter sönt allt, luktar illa, är vaken på natten och sover på dagen.. Skulle ta på mig bikinin här om dagen och gissa vad.. sönder biten.. när jag sen skulle ta fram kameraväskan var axelbandet allt annat än helt. Så nu blir det inga nötter på ett tag till dom kan jag säga.. 


Jätte dålig bild men den ena råttan ligg på rygg.. gulliguullll

S Ö N D A G

Har egentligen ingenting att berätta förutom att det ska bli galet skönt att lägga sig i sängen.. Det är ovanligt tyst här hemma också.. Birken är hos mormor och morfar till på tisdag, vi ska hämta honom när vi lämnar Erika på flyget. Sen är jag fetth störd på vårat internet som fukkar upp sig hela tiden.. Folk lär ju tro att man inte har något liv och sitter och loggar ut och in från Msn. Nä nu ska jag sova. Natti natti <3


Resultatet av färgningen..


Bruceee


Nananaaa

Har just hett i färg i håret... Nervööös! Vet inte hur det kommer bli.. som det ser ut nu: Orange. Ser väl om jag fixar någon bild på resultatet.. om jag vågar visa det alltså.. Pösss

RSS 2.0