DEVOTE

maline.devote.se


Haha, hur bra?


+++

The back-up plan. Se den!


film myyyyys

Har varit hos grannarna ikväll och käkat god maaaat. Nu blir det feilm med familjen, vet inte vilken man kan säga sen om den var bra eller inte.Puss!

God morgon?

Ställde väckarklockan på 7 för att gå ut med hunden en snabbis och sen hade jag tänkt lägga mig och fortsätta sova. Gick ju hyfsat tills jag upptäckte vad han gjort i natt. Fick torka spya i en halvtimma ocj jag blev ju inte preciströttare av att sen gå ut så nu är det rätt kört. Ska he på någon tråkig film och hoppas att jag kan somna om bara av den anledningen. Tack å hej!

Megan Fox


SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära vill du därifrån
jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Angelina Jolie


kungarna av tylesand

Börjar äntligen på att känna mig lite trött så ska väl försöka sova nu.. Känns i alla fall som att man hunnit med en hel del idag. Har suttit och sett kungarna av tylesand, haha så mycke skit dom hittar på, men faktiskt... kan ju inte säga annat än att det är underhållande ;) Ni som missat det kan ju kolla här.

Kungarna av Tylösand

högskoleprov

Har nu anmält mig till högskoleprovet.. Känns som onädiga pengar att lägga ut men de är ju gilltigt i 5 år så det är väl värt det.  Är även hundvakt nu och en vecka framåt, ser fram emot det. Lite svårt att skriva eftersom att jag har kisse katten i knäet, hon har varit halt i snart 2 veckor nu, stackarn och mamma har börjat prata om att ta bort henne. :( men de kanske blir bättre, hoppas hoppas!


Lite btåttom

Hinner inte skriva så mycket men nu ska jag då in till stan för samtal sen hem igen. Får även fin besök idag av ingen minde än Anna. Första gången hon är här trots att vi kännt varandra i över tre år.. Men bättre sen än aldrig. Nä nu måste jag kila.. Ha en bra dag! pussssssheejjj

goo kväll

Kom nyss hem från en liten cykel tur till och från brevlådan. Inte våran men den gula som man ska lägga andras post i. Körde även cross ikväll och fy så kul det var. Kan ju inte på stå att jag var särskilt duktig men de har inget med saken att göra. Nu ska jag fixa lite kvällsfika och se om det är något roligt på tv'n. :)


--


stillbildsfilm

Detta är vad jag och Birk sysslat med ikväll. Blev dock inte så bra som förväntat och ljudet fukkar upp sig. Men vi fick åtminstonde ihop till en kort film så här har ni.


lite less

Jag har fan inget liv.. Jag äter sover och sitter vid datorn, någon som är sugen på att byta?


Chiddy Bang - Oppo...

Chiddy Bang - Opposite Of Adults


hemma hos mami

Nu är jag hemma hos mamma igen. Skönt, mycket lugnare här än hos pappa.. kan ju bero på att det är mycket yndra barn hos honom. I alla fall så har jag vari i sävar och kollat på Birks match, tyvärr blev det ingen vinst denna gång. Vi passade även på att köpa med oss pizza hem så nu är jag lagomt mätt. Har inga planer för kvällen men får väl se om det kanske blir cross köring snat? haha Måste ju lära mig köra ngn gång eftersom de ser galet kul ut. Aja.. Hoppas att ni andra får en bra vecka, speciellt ni som går i skolan! Pussssn


tidi kväll

Det är lördag och jag är redan på väg i säng.. Jag vill så gärna ut och höra något men det känns bara jobbigt när man hela tiden ska måsta planera flera dagar innan hur man ska ta sig från det ena stället till det andra. Det är ju ingensom orkar fara ut hit heller, aja.. bara jag får jobb så ska väl den saken lösa sig. Imorgon åker jag hem till mamma, hur jag nu ska ta mig dit? haha. Nä men det ordnar sig. Hoppas att ni anda kommer få eller har haft en trevlig dag/kväll. Nu ska jag och karamell kungen kika på film. Pussar!


barnvakt

Ville bara säga god natt för nu ska jag sooooova! Har varit en asumee kväll. Gick rå bra att vakta kidsen och jag är några sek rikare. Men läskigt var det att köra hem i dimman, missade tom infarten mot hössjö. Men så är det med det... Vet förresten också att bloggar blir roligare att läsa om det finns bilder och de var ju ett tag sedan någon bild på mig åkte fram så här har ni några.. Klart slut & god natt! <3


God morgon! Jag sk...

God morgon! Jag ska snart in mot stan eftersom att jag ska till pappa i helgen, dock lite drygt att behöva fara så pass tidigt.. Ska även in på head line och boka klipp- och färgtid, välbehövligt eftersom jag klippte mig senast i januari-februari. Ikväll blir det vännäs och vakta barnen där.. Har tyvärr lite problem med hur jag ska ta mig dit men det lär väl lösa sig. Nä nu måste jag ner och få i mig nå frukost, puss!


young dad

Hejsan raringar! Har tyvärr inte så mycket att berätta eftersom jag mest bara suttit framför datorn idag. Imorgon ska jag i alla fall vara lite mer aktiv och städa hela huset.. Eftersom jag inte har något mer vettigt att skriva kan jag ju bjuda på en video/låt.. Allt annat än ny men ändå fetth skön;)


Lite bilder från fj...

Lite bilder från fjällen..


Nu är jag hemma ig...

Nu är jag hemma igen.. Lägger över bilderna när jag kommer till mamma så dom får ni se imorgon eller på onsdag. Har haft hur trevligt som helst, trots att vi inte gjort så mycket än att traska runt i skogen. Har även blivit lurad på 2300kr som jag hade kunnat göra något roligare för. Jävla lurerier säger jag då. Hade sett fram emot telefonen..:( Nu ska jag i alla fall ta mig en välbehövlig dusch.

Idag lyckades jag ...

Idag lyckades jag med att ladda upp bilden som inte var lika sammarbetsvillig igår. Nu ska jag bara packa dest sista sen kommer M och hämtar mig. Ni andra får ha en trevlig helg. Och grattis till Isabel som fyller år idag! :)


Tror nog att jag s...

Tror nog att jag ska gå och lägga mig snart.. :P Somnade inte för ens vid 4 och sen klev jag upp vis 7 i morse så de blev bara tre timmars sömn. Imorgon åker jag upp till fjällen igen, kommer hem på måndag antar jag.. Kan tyvärr inte säga att jag ser fram emot denna helg, men det ska väl gå ändå.. Idag har jag bara suttit hemma och inte gjort så mycke vettigt. Har i alla fall lyckets skapa några negerbollar som blev aws geoda.  Ser väl om jag skriver imorgon, annars är jag tillbaka på måndag som sagt var. Har förresten suttit i 20 min nu och försökt ladda upp en bild från fjällen förra året men det verkar inte gå så de blir bara text. Nu: sängen. Puss!


RSS 2.0