Imorgon:

Tandläkaren, skola, skinart, anna och sen valborgsfirande hos Elin med mina bästaste. Natti natti!


Ny klänning till studenten


Rött är sött


Feeln geoood

Har inte så mycket att klaga på idag, förutom att tiden gått sjukt långsamt i skolan. Efter skolan så gick jag anna till "anner sia bron" alltså teg, för att kolla på burar men dom va så chvinigt dyra så njaee. Vi gick då till konsum och köpte glass istället. Har även gjort drastiska förändringar i håre. Tur det bara är toning säger jag då! Nu ska jag och Erika snart ut och förstöra lite för hackspätten som tydligen bara kan picka på morgonen innan väckarn har hunnit ringa. Kanske lägger upp någon festlig bild sen, vem veet.


The Veronicas - Untouched


Keatt


Snart ger jag upp!

Hej Malin!

Tack för ditt visade intresse av att bli kontaktperson! Just för tillfället har vi många unga tjejer som önskar bli kontaktperson och vi hinner inte utreda dem alla och ge ett uppdrag! Behåll ditt intresse och hör gärna av dig igen om några månader så får vi se hur situationen då ser ut.

Vänliga hälsningar
Blablablaaaa
Socialsekreterare
Resursenheten


Alltså kan dom inte ba säga som det är att dom inte behöver sånna som mig?! A friend of mine skickade in förra veckan och dom ringde då upp henne.. Tror jag ska hoppa av och börja om med 94orna, gå något som jag vill bli..

Sitter här och äter frukost

Nu regnar det ute, ganska mysigt om jag får säga det själv. Har även gjort mig en stor god frukost, rostad bröd, ägg te och jordgubbisar. får se vad jag hittar på idag, har inga planer direkt.. Ska iaf slå på tv´n och fördrivanågra timmar framför den. Pusss


FLOW

Idag har det varit en bra dag, trots att jag åkte in till stan jätte tidigt i morse för ett utvecklingssamtal som jag inte hade. Ägd jag blev. Hade det tydligen imorgon. Jag och Anna skrev då klart projektrapporten så vi kan känna oss hel nöjda. Köpte även en ny klänning till studenten, from jc. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. HEJDÅ

Let's Go


Slutet på veckan

Galet skönt att vara hemma, Blev hela dagen hos farmor. Vi baakade mest hala dagen och blev även en cykel rikare idag, så helt värdelös har inte den här dagen varit iaf. Imorgon blir det utv.samtal sen en sväng till Anna så vi får skriva klart projekt prapporten. Nu ropar sängen på mig, Natti natti.



Otaggish

Fetth less på allt. Går kvällen var nog de tråkigaste som hänt sen 1849, men de blir ju iofs vad man gör det till.. skyller bara på mig själv. Skulle helt klart stannat kvar hos Karrooow. Men det får bli nya tag nästa helg! Är hos farmor nu iaf, smög mig hit i morse. Får väl se om jag lyckas ta mig in till stan sen så jag kan ta bussen hem vid två, jätte bra.. Nu: vilaaa.

Och massor GRATTIS till Jennie som fyller 20 idag!

Kvällens planer

Nananaa... väntar på att middagen ska bli klar. Efer det blir det att göra sig i ordning och sen ta bussen in to the city så att säga, gratta Karro och sen blir det väl Teg. Måste tyvärr meddela att jag inte alls känner mig taggad men det blir väl kanske bättre när man fått i sig lite.


Klänningen från Nelly


Helg


Slapp följa med mamma på Jill ikväll, skönt. Blir istället hemma med Birk, film och mys. :)


Grattis Karro!


20år idag. :)


Onsdag

Sakerna från Nelly har kommit, dont know om jag är besviken or not.. Hittar jag inget bättre imorgon så behåller jag väl derååå. Imorgon är det svenska nationella, 8:20 dessutom, täggischhh. Nu ska jag ringa farmor, hejs!

Sovmorgon

Fick sovmorgon ända fram till kl 7 idag" :). Får snart skjuts in till sävar men efter som jag hade lite tid över tänkte jag att jag kunde lägga upp en bild på den äckliga mössan, vi fick inte ens till det snyggt med Bf3ad, cutcutcut... Nä nu ska jag till skolan, ha en bra dag!


Tisdag

Idag fick vi studentmössorna, ångrar att jag tog den dyrare som tydligen skulle lukta gott? Luktar gör den men absolut inte gott, inte lönt att föröka få bort de heller för de skulle tydligen hålla i 10 år.... men he dug i krig. Kan lägga upp en bild senare på hattennn. Nu ska jag ut i solen, klart slut.


Talet är klart..

Fick det till 4 minuter iaf, så nu kan jag lägga mig med hyfsat gott samvete. God natt!

Tishhaa

Haha, dom hade nån tävling på junkyard.se där man skulle designa en t-shirt, så jag tänkte varför inteeeee lixååm?


Söndag

Provade nyss att läsa upp mitt tal som jag kämpat på med, tog tid och det blev 2 min långt......... Trevligt när det ska vara 5. Kan ju inte ordbajsa i 3 minuter? Kanske får läsa upp alla mina källor eller nått, lagomt less. Måste ta en fika paus nu iaf sen får jag se om jag fortätter ikväll. Heejs!


Skohylla

Har nyss tryckt en pizza och satt ihop min lilla skohylla från ö&b, helt värdelöst eftersom den bara rymde 8 par. Men men.. bättre än ingenting. :)


Lördag

Ska snart iväg med mamma och Erika in till stan för att fixa lite saker. Sen blir det hem och fortsätta på talet, får skylla mig själv att jag inte gjorde klart det i veckan. Nä nu ska jag börja göra mig klar och eat some lunch. Ciaao!


Nällyy

Har beställt hem lite saker från Nelly så nu är det bara vänta och hoppas att det passar.


Snart är det helg

Har nyss käkat, proppmätt är ett bra ord att beskriva mitt tillstånd med. Ska fortsätta skriva på svenska nationella sen ska jag sova.. gick dåligt att hålla ögonen öppna på vägen hem idag. Imorgon börjar jag 13:20, skoääänt. Nä nu ska jag börja arbeta. Puss


Ritad av Anna 18 år.


Onsdag

Nyss varit och mockat massa skit med erika i stallet så nu blir det att plocka fram svenskan och börja jobba på talet, nationella på måndag och har jag ens börjat? njaaeeee.

Studentklänning

Klänning till studenten fixad, inte helt nöjd med den men har ju om jag inte hittar någon finare. Nu fattas bara en klänning att ha under kvällen och skor. Nu ska jag käkaa plättisar. Puss!

Klicka för att visa Megabild! ***Vit - Student - Sommar - Fest - Cocktailklänning STL S***


Inte helt fel

Ny städat rum och ny bäddad säng, ska bli skönt att lägga sig too niiight. Till er som går i min klass kan jag säga att jag kanske har fixat en traktor och ett flak till stduenten. Kanske inte ska ropa hej ännu men ett steg i rätt riktining. Bara hoppas på de bästa juee.

Anna är bäst och jag är pinsam

Nu sitter jag och Anna och jobbar på för fullt med en uppgift vi inte riktigt fattar varför vi ens ska göra.. "it satsningar på området och dyslexi" Snart är det lunch Pannakaakaaaaaa har jag hört. Men de va inte de jag skulle skriva utan jag tänkte berätta om en händelse som hände mig i morse, som var sjuukt pinsam. Vi börja ju 10:40 idag så jag tänkte att jag kunde sitta inne på stadsbibblan och fördriva lite tid. När jag då sen skulle gå där ifrån så hade min fot tydligen blivit så trött och ba somnat av. Förstog inte det och började gå mot utgången men då hände det pinsamma, jag ba föll ihop.. 2 ggr på raken, fattade inte vad som hände sen kände jag att foten var helt gonneee. Försökte gå ut oh se så normal ut som möjligt men det var svårt eftersom alla glodde. Har aldrig kännt mig så rädd och exposed... på ett bibliotek. Nu ska jag vänta 12 minuter sen blir det phankauka, toppen!

Ehhyooo

Nyss käkat dinner, köttbullar och makaronisaar. Ska bara kolla så jag har fått med mig allt sen åker vi till mormor och morfar. puuuusssar!


ungefär en kinesisk alien

Torsdag

Fredag imorgon, veckan har gått sjukt fort. Idag har jag och Erika varit duktiga och städat nästan hela huset, några dammråttor fattigare men 200 kr rikare. Åker till mormor och morfar imorgon och sover där till lördag, då blir det ikea som sagt var. Nä nu ska jag börja packa lite sen sova. :)


8 april

Idag har Nadja och Tanja namnsdag, grattis till er som heter så. Det blev ingen tidig kväll ikväll heller, lär ju vara allt annat än utvilad efter det här lovet. Har då bara varit hemma idag och kommer vara det rästen av veckan också, blev inge jobb. :( Får försöka sysselsätta mig med annat. Drar till Sundsvall på lördag iaf, IKEEAAA.. Ska inte ha något spec där ifrån men ändå kul att bara kika och lura på mamma lite små saker, hehe. Nu ska jag sova. Godnatt!

Paint

Förstår inte vart denhär dagen tagit vägen, klockan är redan 4 och de ända jag gjort är klivit upp ätit och ritat typ. Men kul att en dag går hyfsat fort för en gångs skull.  Nu ska jag gå och knycka lita godis av Erika.


Tisdag

God morgon mina solstrålar! Blev less på att ligga och stirra rakt in i väggen och hoppas på att kunna somna om, så därför åkte datorn fram. Kom mig i säng vid 2 och vid halv 7 i morse blev jag väckt av mamma somr skulle på jobbet. Brukar aldrig ha problem med att somna på morgonen eller kvällen. Det är nog bara för att det är lov och man får sova, då går de ej. Idag ska jag försöka vara social med Erika som äntligen är hemma. Nu ska jag se om jag hittar någon rolig film som jag kan se fram till någon annan vaknat. Puuusssssh

Ski(d/t)åkning

Överraskade mig själv nyss med att fara ut på en skidtur med brordern. Däremot blev jag inte lika överraskad när jag insåg hur tråkigt det var. Kan väl kanske inte heller påstå att vi åkte, vi snarare gick med skidorna. Vägen har ju tinat fram så fint så de va ju bara att glömma att dra skidorna under sig. Gick då bättre på skoterspåret iaf. Fattar inte dom som far ut och åker för att de är sååå kul. Men de är väl kanske bara jag som inte fattat att det är kul att motionera. A ja. Redan efter 20 meters "skid åkning" började marken luta och jag tappade helt kontrollen på mina röda vallningsfria skidor. Körde rakt in i en gullig liten fel placerad gran och slog i knäet. Birk var ju inge bättre han heller, han såg till att krascha på raksträckor och åkrar, mycket smart eftersom de inte finns så mycket annat att skada sig på där. Nu fick jag det att låta som att vi åkte ganska långt. Men man kan nog jämföra det med lilla blåbärsloppet som jag åkte hos dag-mamman (5 varv runt huset). Nä men riktigt så illa var det ju inte men inte långt ifrån. Nu ska jag äta en välförkänt lunch sen bär det av till mormor och morfar. Peeacee!


Fjärde i fjärde

Då var helgen snart över men det gör inget nu när det är lov. Imorgon så ska vi åka och hälsa på hos mormor och morfar, får väl hoppas att tiden inte går så långsamt som den lätt kan göra där. Blir nog där över middagen. Efter ska vi hämta Erika som inte varit hemma sen i onsdags. Har inte så mycket mer att säga, blir jobb till veckan om jag nu inte redan sagt det. Till er som undrarhur det gå med vagnen till studenten så går det inte framåt :( Men jag letar för mitt liv!

Bullar

Nu har jag och mamma bakat bullar och negerbollar, eller chokladbollar som de så fint heter. Så nu blir det fika, hejs!


040310

Vad gör man när man vaknar kl 4 på en lördag och inser efter en timma att det inte går att somna om? Man plockar fram datorn och sätter sig med skolarbete. Tror att det är pga det som jag inte kan sova. Nu ska jag försöka ta tag i alla uppgifterna som jag har kvar så jag kanske kan få lite lov också. Får skylla mig själv som sparar allt till sista sekund.

Grattis mamma!


Torsdag

Tänkte bara skriva några rader innan jag kryper ner i sängen. Blev bara jobb till kl 3 idag men förhoppningsvis blir jag väl några kronor rikare. Hade egentligen tänkt mig in till stan ikväll på oao men så blev det inte, varken skjuts dit eller hem. Istället har jag suttit framför datorn och tryckt i mig nästan hela påskägget. :( Jag som hade tänkt att det skulle räcka över helgen iaf, meeeen neee tydligen inte. ;P Har inga planer för morgondagen så de blir väl lugnt som vanligt. Nä nu ropar sängen på mig, Got natt!


Det bästa med påsken


Fick nyss en liten påskhare och ett ägg av mamma, tack snälla!


RSS 2.0