Sista dagen på 2009

Kan inte fatta att det snart är ett nytt år, det går galet fort. Har varit ett ganska bra år trots allt, slutet kunde väl vait lite bättre dock. Blir bara hemma ikväll, har varken lust eller ork att göra något. Men det blir nog bra det med.

Tänkte bara önska alla ett gott nytt år!

Onsdag

Nu sitter jag och brorsan och ser på barn tv, haha. Har bara varit han och jag hemma idag, eftersom resten av familjen är i stan. Tänkte väl oss ut en sväng men ångrade oss när vi såg hur varmt och skönt det var ute. Så det blev gh och tv istället. Nu ska jag se om jag hittar något gott som vi kan mumsa på, tihihih.

(Lånad bild)


Sovmorgon

Gick och la mig vid 12 och vaknade för en stund sedan, alltså 12 timmar sömn (behövligt). Idag ska jag bara vara hemma och bara ha det bra. Antar att det blir en hel del GH, kul när man kan vara flera. Ska även försöka få igång internet på bärbara, tur att man är tekninsk? Igår var jag som sagt var med Jennifer, vi gjorde inte så jätte mycket men det var ändå trevligt! :) Nu ska jag stoppa i mig lunch sen packa upp allt jag har med mig från pappa.


Bättre

Känner mig ovanligt glad, börjar kanske få tillbaka energi? Har ju iofs inte gjort annat än att äta och ligga i sängen i dag så det vore väl konstigt om jag vore trött. Imorgon blir det upp och jobba, måste fara vid 8 eftersom jag är hos pappa (5 mil att köra)..


Förresten så har det kommit MASSOR med snö, har ingen bra bild men denna får duga. (Tagen med nya objektivet)

Att vara känd!

Haha, jag är glad för dom läsare jag har.. tack å tack =)

Ingen rubrik

Har som vanligt bara varit hemma idag och inte gjort någonting annat än suttit vid datorn, så jag har tyvärr inte allt för mycket att skriva. Blir i alla fall hos pappa till måndag, då blir det även jobb sen efter det ska jag vara med Jennifer. Länge sen sist. Var ju tänkt att jag skulle fira ny år med henne men de blev inte så, så nu vet jag absolut inte vad jag ska göra på nyår. Blir väl att sitta hemma med familjen som vanligt och dricka saft.

Nä, ska snart krypa ner under täcket men först ska jag se klart en film som jag inte vet namnet på. god natt!


25 december

Önskar att jag kunde säga att julafton blev bättre än förväntat, men tyvärr. Skulle vilja vara liten igen. Jag fick i alla fall ett nytt objektiv till kameran, får väl se när jag har tid att testa det. Annars fick jag bara bra att ha saker (pengar, dusch grejer, sockar). Fick även en paradis ask som tyvärr inte kommer vara vid livet länge till, mmm. Idag ska jag inte göra någonting, bara försöka ha det mysigt och må bra. Jag hoppas att ni andra haft en bra jul i alla fall.


Onsdag

Julafton imorgon och jag efterlyser julstämningen, men de blir säkert mysigt. Ska fira hos farmor och farfar. Har bara jobbat idag så blir väl att lägga sig tidigt ikväll.

Nu blir det födelsedagsfika, kul att fylla år dagen innan jul?

Fixat om i köket

Före:

Efter:



Massa minus

Blää, vill bara gå och lägga mig. Mamma är sur, har inget att göra.. Skulle egentligen fara till Jennifer men blev så sent och jag har ännu inte packat det jag ska ha med mig till pappa. KAn ju skriva i evigheter om allt som är dåligt just nu men de tänker jag inte göra. Ser i alla fall fram emot att det snart är julafton, bara två dagar kvar. Ska packa nu sen får jag väl se vad som händer.


God natt

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Skönt att Birk är hos mormor och morfar, han blir där till onsdag. Natti natti!

Lite att göra

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Jadu..
Favoritgodis: Choklad!
Musik just nu: Ingen
Vad sa du senast: Det blir nog bra
Sommarplaner: Har inte hunnit tänka så långt, först överleva vintern
Fisk eller badkruka: Blommkruka
Saft eller alkohol: Samma sak, nämen.. saft är inte lika kul
Hur många kuddar sover du med: minst 2
Favoritväder: Soooligt och varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Ett hotell, en restaurang och vänner
Spelar du nåt instrument: Har itne tid
Morgon- eller nattmänniska: Uppe med tuppen
Sparare eller slösare: Beror på
Bästa film: Vägen ut!
Tror på liv på andra planeter: Ja.. ET är ju beviset
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 0
Bio eller promenad: Promenad till bion
Snarkar du? Det hoppas jag inte
Stjärntecken? Matvåg
Rädd för insekter? Exposed
Bästa bok? Finns det bra böcker? 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig
Chips, morötter eller godis? Geeodis
Pizza eller hamburgare? Vesuvio med sås
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Igen?
Stökigt eller välstädat? Ordning och reda
Gungar du på stolen? Ne, inte nu
Vilken hand håller du gaffeln i? Håller inte i någon gaffel just nu
Saltar du på maten? Ja, när sockret är slut
Gillar du att sjunga? Ja, opera är kul
Brukar du sola? Nej, jag sitter alltid i skuggan
Vad gör du om du får hicka? Oftast brukar jag bara hicka
Röker du? Ja
Snusar du? Ja
Använder du knark? Ja
Kaffe, te eller inget? Kaffe

Trött

Såg nyss klart filmen (american pie), den var riktigt dålig tycker jag.. heh. Det värsta med att se film måste ju ändå vara att man äter så sjukt mycket godis mm. Man börjar ju nästan må dåligt. Ska bli skönt att få sova ut imorgon bitti, får bara hoppas att Birk inte får för sig att spela singstar på morgonen, har hört hans vackra stämma hela kvällen..  God natt!


19/12 tjugohundranio

Sköönt att vara hemma. Blir inge jobb imorgon i alla fall, skönt med lite ledigt. Istället blir det iväg till hörnefors, till mormor och morfar. Länge sen man träffade dom. Ikväll blir det hemma kväll som vanligt. Ska se american pie, the book of love. Ha en fin lördag, =)

Jullooov

Äntligen jullov. Är dock inte ledigt eftersom jag ska jobba, men man blir ju lite rikare så ska absolut inte klaga. Skönt att inte behöva fara till skolan i alla fall. Ikväll blir det bara mysaa framför tv´n, orkar inte göra annat. Nu blire pannkakor, heejjs!

fnisss


Det blir vad man gör det till

Käkade nyss och ska snart fara till Ted, kul att göra någonting och inte bara sitta och dö inne på rummet som jag gjort de senaste veckorna. Fick höra att jag ska jobba feadag-onsdag, känns ju bra att få in lite extra pengar. Sovmorgon imorgon, börjar halv 11 och slutar halv 2, inte helt fel. Sen ska jag på Face för 25 minuter massage, längtaar!


Äntligen har det kommit lite snö, bara hoppas att de ligger kvar till jul. :)


onsdags myys

Skönt att få sluta tidigt, kommer dock inte vara hemma för ens halv 6 eftersom att jag ska vänta på Erika. Idag har vi bara haft det mysigt i skolan, fika och prat mest. Min lilla Anna klarade uppkörningen idag, mkt stolt och massa grattis! Nu ska jag skriva om Strindberg sen gå in till stan och köpa juleskum..Heejjss!

Haha, kan ju inte göra annat än att gilla henne


Alla hennes videos här


Måntak

Ikväll har jag faktiskt varit duktih, har städat rummet, gjort bort lite skolarbete och slagit in de sista julklapparna. Imorgon blire chill med dill i skolan, börjar 10:40 och slutar 13:20.. Nu ska jag fixa lite fika sen sätta mig vi tv´n, blir toppeenn. =)

Lucia

Skönt att ha jobbat och ändå vara hemma så tidigt, har som hela dagen kvar. Vet inte vad jag ska göra med lär ju bli att sitta hemma som vanligt, får väl göra bort lite skolarbete innan lovet, bara 5 dagar kvar ju! Helt galet så fort tiden går, redan lucia och 3e advent. Bara att börja taggah sommar.


121209

Skönt att vara hemma, blev jobb från 8 till halv 5, luktar lagomt mycke fisk nu ju hehe. Ikväll blir det att vara hemma och bara ta det lugnt, jobb imorgon igen men bara till kl 12. Nu ska jag hoppa in i duschen, byeeebyee!


Äntligen fredag!

Gelet skönt med helg. Dagen har varit hyffsad, skolan var bäl mindre rolig men kvällen blev ju desto bättre. Blev ju som sagt var buffé på NO sen blev det bio, luftslottet som sprängdes, den var ju allt annat än dålig. :) Imorgon blir det jobb, börjar kl 8 så blir väl sängen snart. Först ska jag bara betala nå räkningar (inte ens är mina) hehe.

God natt!


inte kuuul

Sjukt dryg dag, har knapt gjort något alls känns det som. Får hoppas att morgondagen blir lite bättre! Nu ska jag och min kära systerfixa lite fruktsallad sen bli det tv.. bra avslut på en inte allt för bra dag, heeehhhh


Tisdaag

Bara en och en halv vecka kvar i skolan, sen loooovv! Behövligt kan jag lova. Ska boka biljetter till luftslottet som sprängdes. På fredag blir det buffé på norrlandsoperan sen bio, blir hela familjen, mysigt värre. Nu ska jag göra läxa, wiihoooo´!


Äckliga datasalar

Nu sitter vi och har MBS, jag och anna försöker att inte bli smittad av alla äckliga saker som finns på tangentbordet, eiiuuu! Jag måste till pappa ikväll, råkade glömma min köra börs där. Bara en lektion kvar sen kanske de blir vaccination, men eftersom jag inte har någon börs har jag inget legg och då kanske dom inte har lust att ge mig någon spruta. =(=(=(=(=(=(=(=(=(


home

Då var man hemma. Gick ovanligt fort att köra hem idag. Jag och Erika blev som vanligt tvugna att stanna och köpa resgodis, det hör ju som till, haha. Som om inte det vore nog, när jag kom in på mitt rum fick jag syn på min chokladkaländer.. nu är den slut, till och med 24an försvannn, SKÄMMES! Nu ska jag ladda in lite bilder i datorn.

söndag

Vet inte hur många gånger jag gjort en ny blogg, orkar som aldrig ha kvar dom. Får väl se hur länge den här kommer få leva. Är hos pappa nu i alla fall, ska snart äta middag sen blir det hem till mamma. Kan inte fatta att helgen redan är slut. Nu ska jag packa ihop alla mina saker. ciaoo!

Haha, bara jag som tycker det här är sjukt kul?

RSS 2.0