Påsklov!

Äntligen LOOOOOV! Ska dock jobba imorgon men skönt att slippa skolan åtminstonde. Helt meningslös skoldag idag eftersom vi hade PSS hela dagen med Elisabet, ni andra som har det förstår vad jag menar. Har påskpyntat lite hemma så nu saknas bara ett stort feetttt påskägg. Nu ska jag se Hollywood fruar. :)

Tisdag

Skönt att äntligen vara hemma, känns som att jag bara sprungit fram och tillbaka idag på ersboda haha. Fort dit efter skolan, vid 2 alltså, sen kom mamma oxh erika dit just före kl 6. Imorgon blir det skola och sen loooov! Kan tom utnyttja sovmorgonen, inte helt fel. Ska slå mig ner framför tv´n nu med lite kvällsfika.


Rött hår

Skulle ba vilja testa, men törs inte TIhIH


Tik Tok

Mycket bättre än orginalet.


Söndag

Varför kan man aldrig lära sig att klä sig så man inte fryser. Nu får jag igen, hals ont nå jaevulskt. Har då bara varit hemma tagit det lugnt idag. Gjort lite skolarbete och bakat, mamma fyller ju snart år! :) Vet dock inte vad jag ska ge, är öppen för förslag. Känns ju lagomt kul med skola imorgon, men kan inte klaga på den här veckan, bara 3 skoldagar!


Farsan

Är nu hemma från stan och jag kan lova att sägen är efterlängtad. Kvällen har varit hur bra som helst. Var ju som sagt var och såg Farsan med Jenko, jag tycker då att den var hur bra som helst! Nä nu ska jag äta upp mina mackor sen krypa ner under täcket. God natt!


Loerdag

Skönt att få komma hem och bara sitta och mysa under en varm filt, haha. Känns inte som att jag gjort annat än att frysa de senaste 24 timmarna. Blev utgång igår med några från klassen, greeemt kul. Kom hem vid 2 idag, så nu blir det bara att ta de lugnt fram tills halv 6 då jag ska till min kära vän jenko. :) Vi ska fara och se farsan, har hört att den ska vara bra, brinn ju av annars. Oj nu blev det ett jäkla på drag ute på gården, massor med skotrar måste kolla läget. Pusss 


Tjugofemte mars

Blev bara jobb till lunch idag, har varit hemma i snart 3 timmar och vad har jag gjort? ungefär inget. Rapporten ska in imorgon och har ingen tid att sitta med deen ikväll så jag borde ju kanske börja med den snart. Måste även hinna packa och duscha. Imorgon blir det skola, samtal och utgång, hoppas att de blir kul, var ju som ett tag sen sist, november närmare bestämt. Nu ska jag bara dricka upp mitt te som jag haft så roligt med. Hejs


Onsdag

Nu är halva skolveckan gjort, går så himla fort. Imorgon blir det jobb, får väl se hur länge de blir. Hade jätte mycket som jag hade tänkt skriva men nu har det helt och hållet försvunnit. Biljetterna till studentskovan är då fixade nu fattas bara klänning, skor och vagen, känns lite tungt att de hänger på mig om vi får någon eller inte men de ska nog orda sig. Nu blir de kvällfika sen sängen. Nattinatt


10 kilo rödlök

Vet inte om det här dagen har varit bra eller dåligt, men fort har det gått i alla fall. Hade tre lektioner och efter det tandläkaren. Gick bra men som vanligt kändes det som att dom skulle skära upp hela käften när dom skulle rönkta, fy så ont det gör. Efter tandläkaren gick jag i alla fall till ica för att köpa 5 liter mjölk och rödlök.. var ju bara det att jag skulle ha 10 kilo och de är ju lite drygt att plocka i småpåsar, så jag anföll en som jobbade där och sa att jag skulle ha massa lök så han gick och hämtade en stoor fin orange säck. Inte så lätt att konka på en sån säck på ett någorlunda normalt sätt. Fick ju lite blickar när jag skulle försöka få allt ut affären och sedan gå en promenad med det dessutom. Men så kan det va, ikväll blir det att sitta med skolarbete för imorgon är det redovisning inför ettorna.

Glaad

Peter har äntligen kommit hem igen och får vara hemma nu hela tiden, jajajajaja!

22 mars

Ska aldelsens snart bege mig in mot schtan/skolan, saknar redan praktiken. De var ju kul att mamma kom in och väckte mig kl 6 i morse när man har sovmorgon. Får väl skylla mig själv eftersom jag inte sa att jag skulle fara in senare. Ser nu att det ligger en död fluga på golvet, undrar om den kanske är i sån där vinter sömn eller om den faktiskt är död. Har inte täänkt fundera så mycket mer på det utan jag gör som sverker och slänger den i sopkorgen. Nu ska jag ba göra mig iordning. Haeejjss


Gammal bild,

Soeendaag

Skulle egentligen lägga mig tidigt ikväll eftersom det är skola imorgon men de gick ju som de gick.. har ogjort hälften av allt jag tänkte hinna göra ikväll. For från praktiken vid 7 och sen for jag på strömpilen och umgicks med mig själv. Var hemma just efter 8.. Hade tänkt skriva på Apu rapporten men de får jag göra imörn. Nu ska jag duscha sen hkutta ner i sängen. Natti natti!


Lördag

Är bara trött och less.. Sista dagen på praktiken imorgon, ångest inför skolan.Är hos farmor och farfar nu i alla fall, hem imorogn kväll. Igår var farmor lite rolig utan att veta om det. Olga (deras kisse keatt) hoppade upp på soffan och då sa farmor: Har du sett vilka långa murr-hår hon har.... Vad skulle jag svara på det? Givet vis manade hon morrhår eller vad det nu heter, men blev ändå en pinsam tystnad. Så kan det va. Nu ska bara fika nu sen blir det nog sängen skulle jag tro. Puss

Jobb-igt

Sitter just nu och laddar upp mig mentalt för att orka förflytta mig dom 90centimetrarna jag har till sängen. Känns väldigt låååång. Ser nu också att jag glömt att släcka lampan som är längst bort i rummet, drygt. Jobb imorgon, kul med extra pengar, måste ju ha i sommar då man är arbetslös.. Nä nu måste jag sluta skriva, inte tänka så lånt framåt.. God natt


Söndag

Nä.. Blev för uttråkad så lika bra att börja skriva igen. Var i robban idag hos mammas fd jobbarkompis och tittade på deras keatter och fikade. Ikväll kommer Erika hem från fjällen, ska klappa henne på huvudet och säga att det är kul att hon är hemma. Imorgon blir det praktik 12-20, sen får jag se vad som händer efter det. Sista praktikveckan för övrigt. Förresten, har någon tips på vad man ska äta för att inte tappa så mycket hår? har snart inge kvar, helt ärligt.. kan dra stora tussar från håret varje gång jag tar i det, as vidrigt. Imorgon fyller Birk år men eftersom jag inte är hemma då så får han sin present ikväll istället.


Vet inte hur bra det här spelet är, men han hade önskat sig de så,;)


Inget mer skrivande..

..på en vecka eller två.


Måndag

Kom nyss hem från jobbet, har gått riktigt bra att jobba idag och det är alltid trevligt med lite extra cash. Har äntligrn hittat ett par fina täckbrallor så jag hoppas att jag får hem dom snart innan all snö är borta, hade +2 i morse. Just nu har vi basök av mormor och morfar, dom ska käka här sen fara hem och sovaaa skulle jag tro. Hade varit ännu trevligare om Karro också kunnat vari här.. menmen. Ikväll blir det en lugnt kväll, blir ju jobb imorgon också som sagt var.

Så där ja..

Har varit en lugn dag idag.. Behövligt för imorgon blir det upp tidigt och jobba. Blir jobb både måndag och tisdag, sen praktik onsdag och torsdag. Jag och erika har äntligen fixat brorsans present, gta, så det är bara hoppas att vi hinner få hem det innan han fyllar år. Ikväll blev det mys med wallander och glass och aldelens snart blir det sängen. Geoood natth!


Tränade lite i morse


Söndag

Vi har nyss ätit upp dom sista semlorna vi hade kvar och nu sitter jag och kollar på studentklänningar.. det finns hur mycket fint som helst. Snart är det bara 100 dagar kvar, kommer gå hur fort som helst. Lite orolig för att vi inte ska hinna skaffa några biljetter till student skivan men det där löser väl sig förhoppningsvis. Bara att försöka ta tag i allt skolarbete, kommer spara allt till sista sekund som vanligt och hoppas på att Mary glömmer bort vissa uppgifter. TIHII

Big jump

Tog massor med bilder idag men orkar inte lägga upp dom så om ni vill se får ni kolla här. :)

Idag:


fredag

Upp som en sol och ner som en pannkaka.. Hela dagen har varit bra fram tills nu. Blää. Borde vara glad med tanke på att det är lov.. lov från skolan där jag ändå inte varit de senaste 7 veckorna. :P Ska försöka muntra upp mig själv med en påse godis och en bra film.


Torsdag

Svårt att tro att det redan är torsdag, dagarna går så sjukt fort. Har egentligen inget värt att skriva om as usual, men ska ändå försöka få ner några rader. ;) Kan ju börja prata om vädret, jätte fint är det idag så får väl hoppas att vi är ute på raktiken idag. Ska med bussen som går vid 12 sen hem vid 10 ikväll, fullt upp. Snart kommer nog pappa hem och säger "hej malin".. sen far han tillbas till jobbet igen, känner mig som ett litet barn som behöver passning, men så kan det vara ibland. Ska försöka städa lite på rummet nu, hoppas ni får en looovelyyyy dag!

Meeen heeeeej!

Klev upp kvart över 6 imorse fast än jag inte ska iväg för ens klockan 12. Har min käre far att tacka för det. Tiden går ju så långsamt när man ska behöva sitta hemma själv. Har ju iofs hunden men hon tittar knapt på mig när jag försöker prata med henne. Ska gå ut med henne nu i det hemska värdet så hon får göra sina behov.

Tisdag

Har faktiskt varit en riktigt bra tisdag.. Trodde att de skulel bli en skit dag med tanke på att jag fick stressa som en galning i morse men de gick bra det med. Det har varit jätte lugnt på praktiken och när jag kom hem så väntade nygräddade pankisar, var nog kanske de som gjorde dagen, haha. Hann även med en liten runda på stan men hittade inget (som vanligt). Ikväll ska jag bara tjilla dill och imorgon blir det praktik 13-21.. :)


Har besök av björnen

1 mars

Känns inte som att vi haft praktik i 6 veckor nu, har knapt hunnit göre hälften känns det som och det är bara 2 veckor kvar.. Stressen börjar smyga sig på men jag ska nog grejja det. Är ledig idag, vet inte vad jag ska göra men.. måste i alla fall baka lite, ska nog göra morotskaka för de är ju göödarns, Linn fyller tydligen år på onsdag så då blir det kalas. Nu ska jag gå och titta på mina skolböcker och intala mig själv att jag borde ta första steget och öppna dom.. Harnnee!

RSS 2.0