Hoffmaestro & Chraa...


Fy så less jag är j...

Fy så less jag är just nu, och de flesta andra dagar.. Gör ingat annat än att sova, äta och sitta vid datorn. Tar mig ingenstans eftersom det inte går några bussar eller har någon egen bil. Söker massa jobb men ingen som hör av sig. Fick ju iofs jobb på frasses men det är endast helger och börjar inte för ens i oktober. Veckorna kommer fortfarande se lika dana ut och flytta har jag inte råd med. Finns säker många bra lösningar på dessa problem man jag kan själv inte komma på några. Bara i-lands problem men jag orkar inteeee.... Tack och hej!

Kvällens sysselsätt...

Kvällens sysselsättning:


Ska försöka lära mig denna "monteringsanvisning" haha.

´Photooees


Hemma och ett jobb ...

Hemma och ett jobb extra att fylla i cv´t. Bara hoppas att allt går som det är tänkt nu. Kommer endast jobba helger, men det är inget som jag egentligen har någonting emot. :) Jag har förrseten också beställt en ny mobil tele, kommer bli hur bra som helst. Nu ska jag gå på jakt efter lunch.



Ja de har ju gått h...

Ja de har ju gått himla bra att sova i natt? När klockan var 5 gav jag upp.. då låg jag bara och väntade på att mamma skulle kliva upp så jag kunde äta frukost samtidigt som henne. Typiskt att jag ska vara så satikens nervös. Skriver sen när jag är hemma får intervjun. Nu ska jag duscha. Puss!

Tänkte bara informe...

Tänkte bara informera er om att jag nu kommit hem från fjällen och att jag har haft hur trevligt som helst. Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på eftersom att jag dumt nog inte tog med mig någon kamera. Men jag har i alla fall ett kort på packningen som vi släpade runt på. Det är alltså 5 väskor, 2 kuddar och en stor kasse. Ska väl snart krypa ner i sängen så jag inte är allt för trött imorgon. God natt! <3



Åh.. äntligen en gn...

Åh.. äntligen en gnutta hopp i mitt liv! Telefonen ringde nyss, arbetsintervju på måndag. Bara hoppas på det bästa då. Kanske inte bästa arbetet och de ligger ju helt åt fel håll men vad tusan, tar de jobb jag får. Ikväll far jag i alla fall till Jennifer och imorgon bitti blir det fjällen och kommer home på söndag. :) Tjingeling


Jag har verkligen i...

Jag har verkligen inget vettigt att skriva.. Hittade några frågor istället så för er som vill läsa nå vettigt kan ju sluta redan nu.. Annars är det bara att fortsätta.:)

Vad blir ditt namn baklänges?
venneee

Hur långt är det längsta du har legat på sjukhus?
en vecka skulle jag tro

Platt eller lockigt hår?
platt

Vad gör du när det regnar?
om jag ska gå ut så brukat jag ta med mig ett parra

Har en dröm gått i uppfyllelse?
tror jag inte

Vad har du för startsida på ditt Internet?
http://search.conduit.com/?SearchSource=10&ctid=CT2269050, men den är jätte dålig.. vet inte varför jag fortfarande har den

Vem ringde du senast?
peter

Tycker du om sengångare?
eeeh

Vad har du för mobilringsignal?
olika, beror på vem som ringer

Fösta sporten du gick i?
basket

Vad längtar du mest till nu?
nååååååwwhh

Hur gammal har du tänkt att bli?
har inte riktigt tänkt så långt

När åt du en fiskebulle senast?
fiskebulle? haha, åt iaf fiskbullar i skolan någon gång

Vad drömde du om i natt?
vet inte

Vilken tv-serie är bäst?
ser inte så mycket serier så har inget att jämföra med

Kan du gå ner i spagat?
troligt

Röd,grön,blå eller gul mjölk?
Vit

Bikini eller baddräkt?
bikini

Är du mörkrädd?
ibland

Vem kramade du senast?
pappa

Älskar du att sjunga?
när jag är själv ja

Vill du bli president?
nu börjar det spåra lite

Duscha eller bada?
duscha

Kan du ditt mobil nummer utantill?
mjo

Har du tråkigt?
nejjö aldrig, därför jag sitter och svarar på dessa frågor?

Har du någon gång haft ett par kalsonger på dig?
hahah, nej det skulle jag inte tro, endast långfilligar isf

Har du gråtit i skolan nån gång?
säkert

Sjunger du på toa?
nej, har viktigare saker för mig där

Vilken färg har din jacka?
har flera men alla är nog svart

Är du höjdrädd?
horthuu

Vem var den senaste som fick dig att skratta?
erika

Vad ska du göra nu?
sovaaaa

God natt!

Har börjat öva mig...

Har börjat öva mig på att rida döskallar nu, haha. Blev ju inte allra bäst kanske men de är bara att fortsätta. ;P Här har ni resultatet i alla fall. Videon blev förresten spegelvänd av någon konstig anledning, jag ritar alltså inte med vänster hand.


Måste ba säga att...

Måste ba säga att det känns otroligt skönt att inte behöva fara till skolan imorgon.. Tänker ba på dom som ska börja 1:an. Minns ju själv hur det var, haha.  Ska följa med Jennifer upp till deras stuga i tärna på torsdag, lär ju bli hur trevligt som helst. Vi far hem på söndag, så det kan ni ju skriva ner. Aja.. Har inte så mycket mer att säga.


Tjohej! Ska snart f...

Tjohej! Ska snart fara hem till mamma igen, pappa är så rar och skjutsar dit mig. Vi ska stanna i stan först och kika på Air brush sprotor. Vet inte om jag ska köpa någon idag, kanske blir lite senare. Har aldrig testat det men jag ska i alla fall köpa och prova. Grymt att se dom som verkligen kan. Men nu ska jag ba äta sen far vi. puss!


Tja kids! Har inte ...

Tja kids! Har inte så mycket att säga om gårdagen men trevligt var det. :) Men det är helt galet så kallt det börjat bli på kvällanra.. Kan inte heller säga vad jag ska göra idag för det vet jag inte. Imorgon ska jag i alla fall till pappa och sitta barnvakt. Vet dock inte hur jag ska ta mig dit eftersom jag inte längre äger någon bil. A ja.. Nu blire lönch.

Grattis Ted!


Till körkortet och på födelsedagen! =)


Pappas bil fick var...

Pappas bil fick vara med på omslaget på Wheels magazine, gissa om han var nöjd. ;P


Helå! Har som sagt ...

Helå! Har som sagt var befunnit mig i stan idag och lättat lite på plånboken. Mormor bjöd oss på lunch på great eastern, vilket jag verkligen inte kan klaga på! Inte nog med det så träffade jag även Anders där, my bbff. Har väl inte hänt så mycket mer som är värt att nämna i alla fall. Imorgon äre väl tänkt att klassen(?) ska träffas och ha lite skojj, mer än så vet jag inte. Nu ska jag trycka i mig kvällsfika och sen sova. :) natti natti!

Dagens fångst:

Trodde inte att det...

Trodde inte att det skulle vara så lätt att kliva upp men jag låg faktiskt och väntade ut väckarn. Hade ju två underbara flugor som höll mig vaken. Har nyss käkat frukost och duschat så snart ska vi bege oss in till stan. Erika ska klippa sig, därför vi far så tidigt. :P Sen ska jag lämna nå cv´n.


 


Pippi L0ngstrump [...

Jag vet att den är jätte gammal och att dom är allt annat än mogna men det är svårt att låta bli att skratta. kan rekomendera 1:25. ;)


Hööjjj! Var nyss n...

Hööjjj! Var nyss några här för att kika på bilen, så nu har jag inte kvar den längre. Nu ska jag och Erika åka in och köpa lite lördagsgodis. ;) Ha en fin lördag


Lugnt dag (som van...

Lugnt dag (som vanligt). Har legat i sängen mest hela dagen och sett film. Imorgon blir det små fix på bilen sen upp till kojan på fredag. Har inte så mycket mer att säga. Ska bara äta upp äppelpajen sen slänga isäng mig. God natt!

Nu ska jag börja pa...

Nu ska jag börja packa och sen åka till min käre far. Länge sedan man var där. Vi ska fixa lite grejer på bilen och sen blir det kanske ut med flotten och fiska. höörs! :)


Mamma for nyss till...

Mamma for nyss till sävar för att hämta erika som kommer med bussen från stan. Vi ska fira henne idag så de blir väl bara massa gotti gott och mys idag, passar bra när vädret inte är det bästa. Nu ska jag städa till lite på rummet och sen hoppa in i duschen. Ha det bra sweetheartsss.


papper + penna + Kenza


Har haft den här lå...

Har haft den här låten hela dagen på huvudet.. Sjukt dålig men den fastnar. Däremot är videon inte helt kass.


Time is standing st...


Söta mamma

Mamma tänkte på mig under semestern och köpte med sig två sånnahär fina kuddar hem till mig.. Tack å tack! <3


Kom nyss hem från v...

Blev ganska många timmars barnvaktande ikväll, men det är bara kul! :) Satt med ena ungen och kollade igenom en bok alfabetet. Hon försökte komma på namn till varje bokstav.. "H-Hilda I-Ingrid J-johanna K-kungen?" Barn är ba för rara..´Men så äre det.. När jag skulle hem så lyste tanklampan så jag tog världens omväg förbi vännäs för att besöka preem, som visade sig vara en shell mack, ägd jag blev. Lyckades i alla fall ta mig därifrån till grubbe, d'r det fanns utterligare en shell mack.. Vag kan jag säga.. fetth egd fär andra gången. Hittede tillslut en preem mac och det firades med en godispåse. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sovaaaaaa... Dom andra har förresten kommit hem från sin två veckor långa semester i skeååne, välkomna hem säger jag till dom och god natt till er andra! <3

Andra augusti

Nu ska jag sova!!! Blev knappt en timmes sömn i natt.. Kollade på klockan för sista gången just innan halv fem och klev upp halv six. Har bara jobbat i dag så jag inte inte något roligt att berätta. Fick hem två nya halsband idag i alla fall, Båda med kosr. Må gud vara med mig. Nä.. nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon. Puss och god natt! <3


Dags att soova

Kanske en av dom bästa söndagarna på länge. Var jätte trevligt hos farmor och farfar. Fick träffa pappa och alla. Känns att det var ett tag sedan man såg dom senast. Imorgon blir det iaf jobb så det är väl bäst att försöka sova snart. Så får det bli.. god natt!


Denna lilla sötnos kom just och kröp förbi mig. Han är nu inte längre här utan i spindel himmlen.

Söndag

Har nyss käkat frukost/lunch, eftersom jag vaknade vid 11. Det dunkar i skallen, kan inte förstå varför eftersom jag knappt drack något igår, hehe. Idag så ska jag och erika iaf fara till farmor och farfar för middag och födelsedags fika, skönt att slippa laga mat själv  tihi. Sen ska vi väl handla lite efter det sen hom och sova.. Blir sista veckan med jobb till veckan. Har lite små panik över vad jag ska göra sen, men men.. de löser sig.. Nu ska jag tippa ikull mig igen och hoppas att huvudvärken ger sig. Puss!

RSS 2.0