Inte är det lätt

Har ingen känsel kvar i tårna, har varit ute i garaget och målat hundhuset var lagomt kallt mot slutet. Idag var mamma här och hämtade Erika, har inte träffat henne på ett tag så gissa om de va kul att se henne. Jag som hade tänkt städa rummet idag, blev inge av. Imorgon blir det till frissan och sen praktik, 14-21 tror jag. Nu kurrar magen efter maaat, har hört att det blir lasagnnaaahh, inte helt fel.

mer söndag än lördag

Hemma från middagen.. nu väntar sängen och förhoppningsvis lite sömn. Var trevligt, även om vi inte gjorde så mycket. Suttit och spelat geni för barn, inte allra lättaste. Nä nu måste jag ta och röjja undan all packning som ligger utspritt över hela sängen och tugga i mig dom sista godisarna. God natt!

30 januari

Då var man hos pappa.. Skulle hit igår egentligen men sov hos farmor en natt extra. Ikväll har vi blivit bjudna på middag hos grannarna, trevligt! Veckorna går galet fort nu när det är praktik, kan inte fatta att det redan är lördag. Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen. ;D


Har hört att det är roligare att läsa om det finns bilder.. taggad på heelg

Inaktiv

Kommer inte skriva så mycket nu när jag är hos farmor och farfar, just so you knöööw. Hoppas i alla fall att ni får en bra veckaah. :)

Söndag

Snart slut på helgen, känns inte allt för tråkigt, börjar 2 imorgon så får ju sovmorgon i alla fall. Såg nyss Det regnar köttbullar, hur bra som helst, hade helt säkert varit ännu bättre i 3d. Ska ju som sagt var vara hos farmor och farfar hela veckan sen pappa till helgen och efter det farmor och farfar igen. Kommer inte vara hemma på två veckor, känns lite konstigt. Nu ropar mamma, får ju inte missa i en annan del av köping.

Såhär ser praktiktiderna för veckan ut, ganska skönt måste jag säga :)
Må 14 -21
Tis 9 -18
Ons 14 -20
To 7 -14
Fre 7 -14


What to dooo?

Har nyss käkat upp en halv paradisask och sett Jennifers body, kan inte påstå att den var bra precis. Funderar på vad jag ska hitta på nu då.. kändes lite tidigt att gå i säng redan, även om det kanske skulle behövas?


Lördag

Mysigt med lördags kvällar, ska inte göra någonting speciellt, bara gosa ner mig i soffan med något gott.. Det hör ju som sagt var till. Mitt halsonda börjar försvinna, tur det så det inte blev värre. Imorgon blir det skolarbete och packning, blir ju hos farmor hela nästa vecka. Hoppas ni andra får en bra kväll. :)


Homeee

Hemma från stan, trodde inte att det skulle vara så skönt att komma hem, har ju bara varit borta sen i tisdags. Inte lika skönt inne på mitt rum dock, skulle tppa på 15 grader där inne utan att överdriva. Lär ju inte befinna mig där inne i onödan kan jag lova. Försökte nyss ge mig på en Irish coffee, var nog de värsta jag smarrat, förstöra kaffet på det där viset? Maten på O´Learys var dock galet gooo, magen blev som en boll haha. Fick även löne beskedet idag, blev lika glatt överraskad som vanligt. Blev ju iofs ganske mycket jobb på lovet men känns inte att man jobbat så mycket. Har inga planer för helgen, blir nog bara att ta det lugnt som vanligt. :)

Hollywood Undead - This love This hate


Fredag

Hejsan hoppsan!

Skulle egentligen börja vid sju idag, men fick sovmorgon till tio, inte illa. :) Slutar klockan  två. Då blir det stan med Erika sen Buffé på O´Learys.. Kan det bli så mycket bättre? Nu ska jag hoppa in i duschen, käka frukost sen ta bussen till Ålidhöjd.


Onsdag

Goood morning. Har precis duschat och ska snart gå ner och äta frukost. Befinner mig just nu hos farmor och farfar, blir här till fredag. Idag börjar jag som sagt var kolckan 1, skönt. Dagen igår gick bra, trodde det skulle bli drygt att jobba i 11 timmar men icket. :)

Mina saker från H&M har kommit..

Kanske inte så roliga färger men. ;)


Godmorgen

Galet skönt att vakna vid 10 och veta att de flesta andra är i skolan eller på praktik. Ska bara ta det lugnt idag  och ladda inför praktiken. Sen ska jag till vårdecentralen vid 2, får sällskap av erika på hemvägen, toppen. :) Nu ska jag gå ner och gräva i skåpen och se om jag hittar något att äta, :)

Schemat för denna vecka
Tis 9 -20
Ons 13 -20
to 10 -20
fre 7 -14

Tusenbröder

Så sleeten. Jag och erika har börjat se tusenbröder, blev tre avsnitt på raken, tre timmar alltså. Kanske bästa serien någonsin? Tur att man har godis så man orkar hålla sig vaken. :) Farmor och farfar har varit här ikväll och ätit middag, trevligt. :) Annars har jag bara tagit ted lugnt idag och de lär ju bli ganska lugnt imorgon också, ska hem till mamma i alla fall. Nu ska jag borsta tänderna sen krypa ner i sängen, natti natti!


Skönt med heeelg

Nu har jag tagit mig samman, det blir bio nästa fredag istället. :) Har nyss städat klart i rummet, det blir stökigt trots att jag inte är här, vad kan det bero på? De mindre förmågorna i huset kanske vet varför.. Idag har jag inte varit i skolan, skönt vill jag lova. Pappa bjöd på lunchbuffé på bamsegrillen, mycket bättre än draggens pyttipanna. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, sett tv, käkat godis, städat och pillat på datorn (det vanliga teep). Juste var ju och kollade praktik platsen idag också, verkade då bara vara bra där så.. :) Nu ska jag göra mig klar för sängen.


Har även köpt ett par skor som jag ska stuka fötterna i.. gr8

Brinn ju av!

Det går inte att boka biobiljetter :( Vad ska jag ta mig till? Får väl försöka ta det nästa helg kanske, åååh jag blir så ledsen i ögat.. Ville bara säga det peaacee

14 januari

Jag är helt slut i benen, kom nyss hem från sävar. Har dansat affroooee danceee, de var inte kul. Nu vänar jag på att Erika ska komma hem så vi kan fika lite. Sen måste jag packa för imorgon bär det av till pappsen. Får se om det kanske blir bio på lördag, han har ju som fyllt år så vi (jag och erika) tänkte bjuda honom, avatar 3d, kan väl inte vara fel? :) Imorgon ska jag fara och hälsa på, på praktik platsen, spännande. Men ni får ha det bra, får se om jag orkar skriva något imorgon. ciaoooo!


summer

Har inget vettigt att skriva. Antar i alla fall att det inte bara är jag som är less på vintern? Vill ha sommar nu!


Söndag

Nä slalom är inenting för mig, var less efter 50 minuter.. otränade människa! Glömmde mobilen hemma, såg att jennifer försökt få tag på mig och tydligen skulle hon och alex dit, hade ju blivit mycket roligare om jag varit med dom, menmen. Måste bara berätta om en händelse som hände mig.. nämeen. När vi åkte hem från backen stod det helt plötlsligt en sån där spring hund på vägen. När vi körde förbi den börja den springa brevid bilen, kollade på mätaren 60km/h.. Haha, lite konstigt var det.. mitt ute i ingenstans dess utom. Naee nu ska jag försöka lära mig lite om droger och kriminalitet, tror att jag har prov i det imorgon.

Nattinattiiiii

Ska snart krypa ner i sängen, kan inte fatta att det är sista dagen på lovet imorgon. :( Ska i alla fall tillbringa dagen i Bygdsiljum, kan inte åka så därför kommer det bli jätteeee spännande. Såg Spread ikväll. Den var faktiskt ganska bra men kanske inte så jätte kul film att se hela familjen, haha. Om ni har sett den så fattar ni.  Aja, nu ska jag seoovaa god natt!

Lördag

Mormor och morfar är här och vi har just fikat, saknade Karro dock.  Dom blir här över middagen också, vilket innebär god mat, haha. Har inte hunnit göra så mycket idag, klev upp vid 12. Igår kväll mev det mys, såg Year one. Det slog mig efter halva filmen att jag redan sett den.. lustigt. Nu ska jag leta fram H&M katalogen så jag kan skicka iväg beställningen någon gång.


Sommar nu taaack!

Lorentz & M.Sakarias - Baby!


Onsdag

Tror att jag fryser ihjäl snart, eldar värmeljus för fullt men det blir ingen störra skillnad. Idag har jag städat och fixat lite på rummet så nu är det rent och fint här inne. Ska vara men Jennifer ikväll, hon lär vara här vilken minut som helst, hon blir här tills imorgon. Nu ska jag se om jag hittar en madrass så hon inte behöver ligga på golvet. pusssnnn


Mys kväll

Kom hem från jobbet vid 2 idag, skönt. :) Ikväll är blir det bara jag, Erika och Birk hemma.. Ska göra pannkaka/plättar till middag sen efter det har vi laddat upp med godis och fiiilm, kan nog inte bli bättre. :)



Det kommer bli bättre..

Det är ljug att säga att allt löser sig med tiden, men det mesta gör det även om det inte blir precis som man tänkt sig. Man får vara stark och försöka se det som är bra. Man kan inte ändra på allt, men man har alltid ett val. -Att se till det man har och glädjas åt det, eller se till det man saknar och må dåligt. Det blir vad man gör det till..




Tro inget

När man tror att allt håller på att bli bättre kommer det något ivägen... tillbaka på noll. Dagen har varit bra i övrigt, jobbat hela dagen och frysit knäna av mig. Lyckades även svimma där vid 9 tiden, som tur var slog jag mig inte. Nu ska jag sova/vila, blir inte roliare än så. Tjooo!


Sova?

Jag som hade tänkt sova tidigt ikväll, gick ju som de gick. Men har ju inte gjort annat än att ligga i soffan idag så borde väl kanske inte vara så trött.. Börjar jobba 7 och får väl förhoppningsvis sluta 4, om vi inte har aå mycket att göra. Exakt en vecka kvar tills skolan börjar.. bill inteeee. Tur att vi bara går en vecka sen har vi praktik fram till vecka 11. LBabalbla, skujt roligt inlägg de här blev, inte. aja. gooodnatt

I brist på annat

1. Hur gammal är du om fem år?
23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Erika 

3. Hur lång är du?
1.61 skulle jag tro
4. Vilken är den senaste filmen du sett?

kan inte stava te namnet

5. Vem ringde du senast?
mamma

6. Vem ringde dig senast?
pappa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
okej

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skildaahh

10. När såg du senast din mamma?
för en kvart sen

11. Vilken ögonfärg har du?
typ blå

12. När vaknade du i dag?
halv 4

13. Vilken är din favoritjulsång?
har nog ingen favorit

14. Vilken är din favoritplats?
hemma är ju allti bäst

15. Vilken plats föredrar du minst?
skeolan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
3 meter under marken

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
krokodilerna under sängen

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
minns inte

19. Hur stor är din säng?
105 

20. Har du stationär eller bärbar dator?
för tillfället bärbar


2 januari

Har ingenting att göra, så jag tänkte att jag kunde skriva lite. Har just tryckt i mig massa tacos, mummaa. och sen råkade jag hamna vid datorn så här lär jag ju bli sittande hela kvällen. Imorgon ska mamma och syrran fara och åka slalom men jag ska inte med, kan ju inte åka. Måste ta tag i det och lära mig. ;)

Sjuka människor..


10-01-01

Hade inte allt för tråkigt igår, kändes dumt att inte vara med vännerna men orkade inte av vissa skäl.. dom hade lika kul utan mig i alla fall :) Bara en vecka kvar av lovet nu, blää så fort de går.


Råå taggade

RSS 2.0